perjantai 11. marraskuuta 2016

isompiaNuttuja

 Inspiroiduin ompelemaan uusia puseroita...pitkähihaisia ja että myös helma olisi tarpeeksi pitkä....jotenkin tuntuu et nuo "tehdas"tekoiset on miun makuun hiukan liian lyhyitä...kun paidan helma on sujautettava kylmällä housuun...ettei tuu lämpövuotoja...mutta eihän se pysy kun ne on niin nafteja...pitäs hankkia ihan merino villa neulosta ja surautella aluskertoja siitä! Talvi tuntuu jo tuvassa, villaa ylle ni kyllähän sitä tarkenee...eilen satoi täällä idässäkin pumpulia ja PALJON...lähdettiin ihan vielä pimeessä tarpomaan postilaatikolle esikoisen kanssa kera UntoAjokoiran ja otsalamppujen...ihanaaOli!!! Sen jälkeen vielä lumettiin taloa ettei kävis niin veto :D 
Ruskeen kaava oli uusimmassa Ottobressä ja harmaan on myös mut joku vanhempi numero...olisin tehnyt tuos takin reunuksen ruskeeks mut toi on hieman erikoinen piparin väri ettei sit mätsää resorit eikä muut...niin tein sit tuolla raitasella...Metsolan joustokollegella - kelpaa arkiKamppeiks! Sit oli pakko suhertaa E - ukkelille :D

Tänään siivousta sisällä ja ulkona...iskä sai tehä ekat lumityöt "uusuksella" niinku pikku Eemil asian ilmaisee...seurasi touhuja ikkunan takaa. Ihana pikku "lakko"-mies on hän!



Mites muuten on toi ruskeen laita...mulla on jo jonkun aikaa sellanen olo et se tulee nyt takas...kun harmaahan on ollut niin pitkään.... no oli miten oli mut mulle kyllä passaa nyt PiparinRuskee!

hyvää viikendiä nautitaan nyt lumesta!

milla

2 kommenttia:

  1. Ootpa ommellut ihania juttuja, nämä ja ruskeet tyynyt <3 <3. Täälläkin on neulottu piparinruskeesta langasta kuvioita sukkiin ;). Hyvä väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mie oon kyllä kovin ihastunut piparinväriin...ja mätsää vanhoihin puuhuonekaluihin ;D varmasti hyvä sukissakin!

      Poista