sunnuntai 6. marraskuuta 2016

"tavallinen" kuvaKimara :D


 Naurattaa tuo "tavallinen" siitä on jokseenkin tullut ihan tavara merkki...kun naapurin poika oli kotona kertonut ihmettelevästi että ne siellä tarjosivat minulle "tavallista"jauheliha kastiketta....meillä kun on aina vaan niitä tavallisa ruokia..tai no iskä tekee erilaisia ja äiti tavallisia :D Ja hei meillä on kaikki niin Tavallista muutenkin :D... no mutta tässäpä tunnelmia työHuoneelta ja ulkoa...vaikkakin meinasin otsikoksi laittaa luomisen tuskaa ja luomapuita....    siksi että luomisen tuskaa on ja luomaPuita ei ole...siis niitä joilla saisi loimen luotua...jos olisi sulla myydä niin pistähhän viestiä...koska vois kuvitella että niitä saattas lojua varastoissa tai aitanperukoilla...meiänkin aitassa on kyllä monta asiaa lojumassa mutta niitä ei.... ja nyt olisi jo loimilangatkin mut nyt pitää vaan saada niistä loimi...niin pääsen kutomaan...niin josko se luomisen tuskakin kaikkoaisi! (lennun maalaama metso ja saman tyypin sulka kokoelma)ja luomisen tuskan keskellä paras "irea" pitkään aikaan oli havujen laitto tähän kaareen...ihmettelin et empä oo jo aiemmin hokannu!!!

nyt joudun kiiruhtamaan ...kuullaan taas!!!

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja juttuja Milla! Onpa unelma tuo siun luomahuone! Kyllä kelpaa sielä luoda, suristaa ja paukuttaa! Ja talvi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no olis jos nyt tosiaan ois tätä "luomisenTuskaa"...kun on nyt hiukka hankalaa kun pikkuMies esim nukkuu tuolla sisällä...niin melkein saa olla siellä vahdissa kun sit herää...niin ennen siinä sai tehtyä jo paljon siinäkin välissä...et aina on puolensa ja puolensa...mut on tää TAIVAS sit kun tänne yksin pääsee!!! ja "ensilumi satoi smoolantiin" niinku eemelissä...on kaunista!!! terkut sinne ja ne talo ajatukset on olleet hyviä!!!

      Poista