perjantai 19. heinäkuuta 2013

TyttöjenJuttuja Nyt on takki niin HERKKU ettei herkummaks ehkä tuu...kuvassa malli vois vielä syödä amppari-mehujäätä...ni ois kaikki sävysävyyn! Tämä verho oli rakkautta ensiSilmäyksellä...ja  eka visio tästä oli Unnelille synttäriMekko syksyks...mut se tulee sit lopusta tämän ihanan Lemmikki takin saa meiän naapurinRinsessa joka saa tuottaa iloa äidilleen rimpsastellen nämä päällä!

 
Tämä sininen kukkaKangas on jostain syystä meiän neitin mieleen...tästä teinkin jo aiemmin yhden takin ja nyt hieman erilainen...molemmilla kerroilla Unneli on vaatinut omaa kukkaTakkiaan...Mutta eiköhän se TakkiPerKesä riitä omille ipanoille!? Tämän saa maiän nakeroiden kaveriNeitokainen.

 
TakkiKuulemiin!

6 kommenttia:

 1. Moikka,
  olen seuraillut blogiasi jonkin aikaa :) Ostin Joensuussa käydessäni muutaman tekemäsi tähden ja sitä kautta löysin tämän blogin. Toimitatko noita puodin tuotteita tänne Kaliforniaan asti, jos tilaisin jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VAT? :D olen niin otettu että SOL-13 :lla on tykkäystä niin kaukana täältä (metsästä)!!! IHANA kuulla...no eikös nämä postipaketit kulje sinnekkin normaalisti...postihan ne kuljettaa...naapuriin saatan pyöräillä peketit mun en ihan sinne asti ;) laita vaikka sähköpostia tai FB:ssä viestiä mitä sie haluisit-voin toki tehdäkkin kun nytkin on valmiit niin vähissä!!

   Poista
 2. Ok, kiva! Palaan asiaan parin päivän sisällä, kun olen miettinyt mitä kaikkea ihanaa me tarvittais!

  Ostin ne tähdet Tulikiilan-liikkeestä ja täällä ne koristaa meidän lastenhuoneita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua...piti ihan lasket karttakirja kaivaaeilen esille ja katsottiin ipanoiden kanssa että missä se "kalihvornia"okein on...kaukana on!! mutta niin se vaan meidänkin torppa ja sen elämä näkyy ympäriMaaPalloa. Juu mietiskele ja mie sillä aikaan painan noita merkkejä lisää että saadaan uusia juttujatehtyä! kuullaan!

   Poista
 3. Aivan ihania takkeja, varsinkin tuo kukkakankaasta(mistä tuota saaaaaaaa? :D )tehty takki on ihan mielettömän ihana!!!! Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos-kangas on aivan ihanaa-löysin sitä joskus kirpparilta 2:n verhon verran!

   Poista