tiistai 2. heinäkuuta 2013

kesäKukkia

Niinkuin muutkin-niin tääkin blogi on aika kesäHunningolla! Virkkasin jo aiemmin muutaman "Lemmikki"-kukkaPonkkarin...kokeeks , joista en ehtinyt koskaan edes kuvaa napata. Eilen illalla teki mieli jäädä yksin valvomaan ja virkkaamaan lisää kukkia...pupujakin pitäisi tehdä lisää. Nämä meni tänä aamuna sinne meiän iskän pajalle myyntiin niin sieltä voip näitä itselleenkerätä vaikka koko kimpun :)

 Ja voisiko kesällä olla parempaa kuin mansikat omalta maalta? Ei , tai no mansikkaKakku omien kanojen munista ja oman maan mansikoista oli kyllä toisiks paras!!! Vielä kunois oman lehmän kermaa-se jää pikkusen harmittamaan....Joka päivä saadaan JYMY saalis näitä peltoRubiineja :D  ja nälkä kasvaa syödessä...mansikkamaan laajennus houkuttaa...ettei tartteis ostaa marjoja olleskaan...eilen saatiin varmaan lähes sangollinen  kerralla...laitoin eka kerran pakastimeenkin jemmaan. Kyllä täällä maalla on mukavaa!
 Kuullaan taas- mahku pian!

t: emäntä Itse eli milla

ps. emäntä sanan on nykyaika syövyttänyt pilalle...niinku monta muutakin asiaa...kyllä entisAjan emännät oli "koviaJätkiä"...7 kommenttia:

 1. Hurmaavia kukkaponkkareita!! Saako niitä tilattua? Kun on melkoisesti matkaa tuonne Joensuuhun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onnistuuhan se postituskin...onko väritoiveita-teen tänään lisää :)?

   Poista
 2. Voi ei, mä olisin kyllä huolinut ostaa noit ponkkareita meidän Peppalle....onko mahdollista. Puodille taitaa olla liian paljon matkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka...hei melkein jo tein takin...mut piti pestä vielä vuorikangas...No mutta pikimmin se tulee ja ponkkareita sit samaan pakettiin onko väritoiveita?

   Poista
  2. Ihanaa...tee pinkkiä, v.pun, valkoista ruskeaakin saa olla...kaikkia värejä...laita meiliä kuinka paljon laitan sun tilille...tee nyt vaikka kuusi kpl näin aluksi...kaikki saa olla sis erivärisiä...

   Poista
 3. Voi mikä mansikkasaalis ja ihanat kukkaponnarit! Kaunista kesää talon emännälle :) (ihan totta, että sanan merkitys ei ole enää sitä, mitä joskus oli...)

  VastaaPoista
 4. ...ei mustaa eikä harmaata...vihreä, oransii...kirkkaita raikkaita värejä...

  VastaaPoista