lauantai 2. helmikuuta 2013

TalvenKeskellä


...Tuli Ukki ja Mummo hakemaan lapsia kylään...vaan laittoipa vastaan pikku neiti, sanoin että jääköön kotiin-pidetään tyttöjen päivä kun iskäkin on pajalla töissä. Ulkoiltiin kolan varressa, kannettiin puut tupaan ja alettiin leipomaan sitruuna kakkua jonka ohje jäi kummittelemaan täällä. Sitten mentiin loruttelemaan-ja nukahdettiin...toinen nousi ennen sikeintä unta ja herkuttelee nyt sitruunakakulla sumpin kera! Tänään myös sumpitellaan muualla ja sukumme nuorin prinsessa saa jonkun kauniin nimen ja tuon ylemmän nukenkantokassin ;) ONNEA sinne! Alempi kassi meni toiselle prinsessalle :) Sitten oli saman kuvauspäivän/siivouspäivän kuva...meiltä.


Suosittelen muuten kakkua-toimii!

Talvista  lauantaita...sulle!
kuullaan


6 kommenttia:

 1. aivan ihanat ne Sinun tekemät kantokassit! ja Aurora siellä vilkkuilee, söpöinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tunnistettu-Ruusunenpa hyvinkin...no pukkihan se toi meiänkin "Tikulle" :)

   Poista
 2. Tuleeko noita nukenkantokasseja joskus puotiin? Näkyy nuo prinsessatkin mahtuvan sinne hyvin... Tosi kauniit kantokassit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katsotaan, ja toivotaan että "kehtaisin" olen joutunut monelle sanomaan ei-kun en saa näitä ajoiks tehtyä...vaikka nämä on kyllä tykättyjä!...mut jos intoa riittää niin ehkäpä joskus!

   Poista
 3. Tuo kantokassi on NIIN ihana. Voisko saada kaavan? Meille meinaan kotiutui kolme pikkuneitiä tänään Disneyltä... Ihania nuo muutkin kuvat postauksessasi, tosi kaunis asunto. Ps. tervetuloa kaikille arvontaan blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NiinOn ja nuket on kans ihanoita-mullakun ei oikein oo edes olemassa olevaa virallista kaavaa vaan mitat on päässä ..

   Poista