keskiviikko 20. helmikuuta 2013

PaitaPläjäys!

 SadePilvi 110cm valmistui jo silloin aiemmin niinkuin se toinenkin... kohta se kesä tuo raikkaat sateetkin...
 Ja PuputiPuputi ruskea versio...tein että sain kaapista jotain kankaita pois (116cm)...enkä ihmettele jos joku ei voi vastustaa näitä pitkäkorvia :X

Sit on kaks (110 ja 116) tämmöstä "peppi" väristä kesäpaitaa...toimii varmarihousun kaa :D Vaikka onkin nyt ollut hijaisempaa kirjoitusta täällä niin nyt tuli monta uutta juttua...nyt sapuska hommat kutsuu.

...mitä tänään syötäisiin?...täällä ortodoksi yrittää vetää suurenpaaston suosiolla läpi..ja puoliso kärvistelee myös! kyllä tää jo alkaa helpottaa...aluksi näin unta että söin salaa lasten nakkikastikkeet! :D
Nyt kevyetkasvisruoat ja virkeempi olo kannustaa!

Kuulemiin

6 kommenttia:

 1. Oiiiiii! Taas vaikka mitä ihanuuksia! Vieläkö peppi-paidat vapaina? Jos, niin mie kaappaisin ne! Ja sit vielä uteloin jäikö sitä samaista kangasta yhtään pienenpienen ihmisen paitaan/bodyyn, sellaista voitas olla täällä kesänkorvalla vailla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit...sitä ei kyl jääny...sitä sinistä sydäntä ois...ENALAOONIHANAKADE...onnea!...mietin et hakisitko pajalta puserot vai laitanko kirjeessä...ja se Ipad-kotelokin vielä vaiheessa...saati jumpit...mut ajatustyötä on tehty!

   Poista
 2. Hei kuule, jos laitat ne paidat sivuun ja sit kun on kerralla sitä enemmän niin sovitaan sitten toimitus?
  Tai sitten kyllä passaa pelkkien paitojen hakukin. Ihan kummin vaan, kiirusta ei oo! Ja kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu..no tehdään...niin laitan viestiä haalari väreistä...kunhan maltan! nyt meen sohvalle kasviswokki-maha täynnä!

   Poista
  2. Saapiko vielä säätää:D? Hakisin paidat tiistaina pajalta ja loput teet kun joutilaisuus (!) iskee? Makselenko paidat pajalle käshinä vai tiliteitse?

   Poista
  3. säätövaraa on aina ;) juu no hae..mie laitan sinne..ja lasku on pussissa ja siks aikaa onnistuu autolla ajaa siihen pajan eteen jos ei muuta asiaa sityyn oo niin ei tartte parkkeroida sen kummemmin..:) kuullaan!

   Poista