maanantai 2. heinäkuuta 2012

"Virkkussii"

VirkkuKoiranen ja KoiraVirkkunenTämmösiä kesätekemisiä...ystävä pyysi yhtä virkkua ja myssyä..tein tuplana, no toinenkin "Koiranen" saa pikapikaa maidontuoksuisen kodin ;) Myssyköistä keltainen on vielä käyttäjää vaille ( 10€/kpl), jos tiedät sopivan käyttäjän voi kysyä spostitse :)
Meillä näiden pikkupuuhien ohessa valmistuu kasvihuone tuonne alapihalle,viikonloppuna oli ukit ja mummo apuna "valutalkoissa"...seuraavana pääsee meiän iskä harjoittelemaan muuraamista, tehdään kivijalka vanhoista tiilistä! No näyttelen kuvia prokkiksesta myöhemmin, kun on jotain näytettävää.Kesäistä viikkkoa!

5 kommenttia:

 1. Suloisia hyväntuulen koiravirkkusia !

  VastaaPoista
 2. Sinulla on nämä tekosesi kyllä uskomattoman hyvännäköisiä. Löydetyäsi blogisi olen palannut selaamaan sitä monena iltana. Ompeletko ikinä myyntii isommille 166 - 128 - täällä olisi yksi innokas ostaja : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukava kuulla! ...katotaan josko syskymmällä ompelisin taas niitä vaatteita...ja kokoa voi tietty toivoa!

   Poista
 3. Mikä on isoin koko noissa "vauva" mallisissa myssyissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nää pari tehtyä...on 0-1 vuotiaan kokoa mut oon kyllä kaavaa suurentamalla tehny aiemmin isommillekkin...mmm oisko ollu 2-3 vuotiaille....puuvillakankaista! vanhaperinteinen mallihantää on ja hyvin menee isommallekkin lapselle!

   Poista