perjantai 29. kesäkuuta 2012

ulkoilmaOmpelua!

Tänään oli aamupäivällä ulkoleikkejä ja sivussa ompelua! Tästä haaveilen "sitku" oon eläkkeellä ja aikaa itselle ja tehä sitä mitä mieli tekee ilman keskeytyksiä :D Juu Mirrejä suruutin...vasta kissat tikattu-ihania tulossa! Sit perjantain kunniaks lämmitettiin ulkosauna ja paistettiin pitsaa. Jortenkin on sellainen "takkiOntyhjä"olo tällä ompelun saralla vaikka jotain tuleekin tehtyä aina jos on mahiksia...pitäs ehkä pitää huilia-oikeesti.

Nyt on ulkonakin alkanut tapahtua-öisin (kun lapset nukkuu) mullat vaihtaa paikkaa ilmassa tuoksuu "VALMETointi" lapsuus ja mummola mieleen, nimittäin mummollani on samanlainen Valametti kun meiän iskällä nyt...paisi meiän iskän Valmetissa on koppi ja kauhakin :D mutta sillä sitä aina mummolassa ajeltiin oman isäni kanssa-ja jännää oli keikkua lokarin reunalla! Niin se aika vierii...ja valmet-kuskit vaihtuu...ja Minun rakkain isomummoni täyttää huomenna 80 vuotta! Ja vaikkapa mummon "solli" huilii jo kalustovajassa niin mummo "kulkee" vielä ikäisekseen hyvin. Käsitöitä ei enää aherra - sanoo aina minulle että: "taijat olla niinku minä nuorena" , ja mukavahan näitä on tehä kun mummo on kaiken neuvonu kädestä pitäen!(nää loput kuvat on juhannukselta)


Onnea mummo !

3 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen ompelupaikka sulla ulkosalla :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Bongasin tänään torikirpparilla kaksi suloista lasta, joilla oli nätit hatut ja tytöllä ihana takki :) piti heti googlettaa ja tänne löysin tieni - ja taisin löytää oikeaan paikkaan!
  siulla on ihania tekeleitä, tänne tulen uudelleenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tänään oli ihana kirpparipäivä...ja liikkeellä myös ihania takkeja ja hattuja-hyvin bongattu!

   Poista