sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Lemppareita

Laitampa oman lemmikki kuvan- niinkuin joka blogissa tähän aikaan on :D mut on ne vaan niin ihania! Ja ihana oli myös löytää tuo priimalaatuinen Arabian pullavati kirpparilta-osu ja uppos meiän tuvan väreihin! Samoilla sävyillä valmistui myös ystäväni pikku-miehelle nappitasku pökät! Nää liinat toimii miusta niin hyvin housuissa :) näitä pakattiin myös meidän perheen lomavaatteiks...perus colleget saa jäädä kotiin!







En tiiä onnistuuko tää loma ilman sydänvelour huppareita,joita en ehtiny nyt ompelamaan meiän Muumimaailma reissulle...ainakin äitiä harmittaa! ...Tosin yks perus varmariVolvo tulee jo nyt käymään ahtaaks kun pelkästään lapsille on ISOmatkalaukullinen vaatteita...siihen ei mahtunu ulkovaatteet kengistä puhumattakaan...naurettiin kun pakattiin, harvoin kun käy missään niin sitä ei oo oikein tatsia tuohon pakkaamiseen - muistettava "setti-ajattelu"...toivottavasti iskä pukee reissussa ne oikeet setit ;D!?

Sydän mekon
saa naapurin neito...ja Unneli sit loman jälkeen oman-tuo kangas on niin mahtavaa! Pilkkuinen Nappitasku mekko on synttäri lahjaksi!




Oikein mukavaa viikkoa kaikille kuullaan taas!
psssT! Aion kyllä salakuljettaa autoon virkkuukoukun ja lankakerän ja mittanauhan...

2 kommenttia:

  1. Hih,meille löysi tuon pullavadin pikkusisko;) Ihana sävy oli se mikä minun huomioni kiinnitti!

    VastaaPoista