maanantai 9. tammikuuta 2012

Nappi-kuume


On jo jonkun aikaa siitä kun ihanat ystävät kyläili ja toivat ihania tuomisia ...pari arkkia kutistemuovia - kuulemma! En ollut koskaan kuullutkaan moisesta - muuta kuin miesten jutuissa :D En ehtiny paneutua ennen joulua asiaan, eilen sit innostuttiin tekemään "taikoja" Lennin kanssa kun "Tiku"nukkui ! Ekaks piirsin nuo hiiret . . . Lenni väritti pojan ja äiti tytön.... ja sit poika väritti vielä kissankin.... hienot! Aluks oli vähän kokeilua mut sit alkoi sävel löytyä . . ja tein noita tuttuja lintuja . ja kukka nappeja! Ja sit se loppu kesken!...nyt oottaa monta ihanaa ideaa nappeihin ja muihinkin täytyy rientää kaupunkiin matsku ostoksille :D ja kiitti vaan T ja K ideasta! Eilen tajusin myös että taas on kaikki pikkulapaset kadonneet ja ainaskin toinen pari on jossain.... ja kun sain ihanalta ystävältäni j-lahjaksi näitä ihania Debbie Bliss:n lankoja....joita ei taida ees olla saatavilla täällä meiän kulmilla! On muuten ero langoilla ja Langoilla, neulominen on yhtä nautintoa kun lanka on niin unelma pehmoista! Niin eilen oli tarkoitus vaan "aloittaa"...mut meni yhteen ja nää tulikin valmiiks - pikku Unnan aluskintaat! Oli vaan yks kerä tätä vanhaa roosaa, eli oli saatava molemmat valmiiks...oiskin riittänyt vielä hieman pidempiin varsiin mut en uskaltanu tehä ettei lopu kesken!Eli siis tämmösiä niistä tuli, ja arvatkaa vain kuinka koukkun trähän jää, äitin lempparia piirustelua puukynillä! Ja sit nää laitetaan uuniin 175 o n.kolme minuuttia, ja sit traika tapahtuu!!! työt kutistuu "hiiren kokkosiks" niinku noita normaali sanoo röllissä.... :) kandee koklata, sinooperista kuulemma saa niitä arkkeja!


titi -tyy, kuullan taas!

4 kommenttia:

 1. Ihan huippuja! ..jostain kaukaisesta lapsuudestani muistan näitä äitini tekeminä. Ihan pakko mennä ostamaan tuota muovia! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. ole hyvä vinkistä vaan....eipähän tartte enää ostaa kalliita nappejakaan :D kaiken voi tehdä itse....ja mulla jo miljoona ideaa jatkojastamiseen näistä!!!!

  VastaaPoista
 3. Mukava idea:) Kiva kun jaoit meille!

  VastaaPoista
 4. Hei, noihan on tosi kivoja! Haluaa myös kutistemuovia, sillä tavalla saisi tytön piirroksia vähän erilaiseen muotoon, vaikka avaimenperiksi ja vaatteisiin. Eivät tsoin iahn pesukonetta taida kestää...Muistan että joskus lapsena olen noita myös tehnyt.

  VastaaPoista