perjantai 6. tammikuuta 2012

1,5 m joustofroteeta kiitos!

..ja muutama metri muitakin kankaita...on leikelty ja ommeltu uuteen muotoon! Tässä nyt ekana ihana SOL-13 :n punainen pallopaita/tunika...mustilla nappi-taskuilla, leikkasin hieman kellomaiseks, ei oo ehditty ees vielä sovittamaan, mutta söpöltä näyttää! Mustat legginsitkin on jo hankittuna! olis pitänyt ottaa tuota trikoota (e-kangas) enemmänkin . . tykkään niin tuosta väristä ja pilkuista, ja tosiaan tuommoinen oranssin punainen se meiän mummon ooppeli on, ja teddyturkis - istuinpäällisiä myöten :) !! Toinen pusero on tuunaus - löysin jo aijat sitten pinkin Zaran - trikoopaidan kirpparilta...ajatuksena ommella siihen joku kuva, tuolla se lojui aikansa ompelupöydällä - silityslaudalla - kangasläjässä - kunnes se taas tuli vastaan - ja tuumasta toimeen! Jotenkin tuo "liinakangas" kävi siihen ja siitä sitten mieleen juolahti "Neiti Kettu" - tik tik tik tik tik ---ja tämmönen siitä sitten tuli!

Puolestatoista metristä ruskeaa joustofroteeta . . valmistui tämä mökkiasu ja muutamat pikkaritkin :) ! Tämä on on pahasti myöhässä pukinkontista jonne sen oli tarkoitus ehtiä...mutta kankaan saannissa oli niin huono onni - mutta hiljaa hyvä tulee - tai söpö ainakin ;D kangas oli siis sieltä Sampsukasta. Ihan basic-malli johon sit aplikoin "äitin toiveesta" mökin... näitä mökkejä on niin mukava tehä kun voi soveltaa ja tehä eri mallisia , mansardikatot on niin kauniita..myös kankaalla !

...sit kun multa lähtee aina lapasesta nää nypläykset...niin kuin taaskin niin kirjoin vielä nurmikkoa ja kukkia... Eilen häädin siis perheen pois kotoa mummon hoiviin että mama saa hetkensä kera Viikingin :DHankala saada kuviin niitä "oikeita" värejä...housuissa somisteet on hennon vaalean punaiset...Sit ne pikkarit - tää on hyvä keino hyödyntää kankaan jämät joita aina jää...ja eihän niitä voi roskiinkan heittää. Nytr ihan kokeilu mielessä tein myös tyttö mallin...mut vois vielä muuttaa kaavaa niin että pitsi tulis koko matkalla etupuolella....välissä pilkahdus kevättä joulukukan sisällä ...

...Sit muutama peruspaita meni suoraan silityslaidalta - päälle, tämäkin on jo päivän päällä ollut . . eli ei lähikuvia...siispä ja Unnelille tein ruskean norsu paidan joka ei kestä kuvausta edes kauempaa :D Kankaat "haalittu" Sampsukasta.


...Harvinaista herkkua tänä talvena = lumityöt , täällä maalla se on parasta hyötyliikuntaa! Vaikkakin näin " vanhemmiten" en ole ihan niin intona enää ...kaupungin vuosina kun nuoruuvessamme asuimme siellä pikku mökissä...soitin aina Sampalle ja kielsin tekemästä lumitöitä...mutta yhtenä aamuna kun oli tupruttanu ainakin metrin...että koko tie oli tukossa - sanoinkin "tänään on siun vuoro"!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti