torstai 10. marraskuuta 2011

Kiikun alusmatto...joka on myös pian joulukuusen alusmatto! Viime viikolla kaupunki reissulla en voinut malttaa olla ostamatta valkoista kudetta - Sorruin taas - kuten eilenkin ja niin monesti muulloinkin...langat ja kankaat: minun paheeni - huumetta mulle! Tän maton kanssa oon valvonu ainakin kolme yötä, ja sormessa yks rakko ja uuninsytytyksestä toinen :)
Ohje on taas ihan omaa sovellusta, istuin maton päällä ja pyörin siinä pientä ympyrää...ajattelin että virkkaan niin suuren kuin siitä reilusta kolmesta kilosta kudettaa saa. Halkaisijan mitta on 130 cm...nyt passaa kiikkuu kaakkuu kiikkua! Pikkusen meinasi tulla liian tiheää tuossa keskikohdassa mutta näköjään tasoittuu lattialle käytössä..ja kun edellisen tei ohjeesta ...niin sekin meni hiukka kuprulleen...ettei siis yhtään hullummin ...mennyt tämä oma ohje :) Kiikku on muuten iskän maalaama...mintunvihreä kiikku oli iskän projekti silloin kun Lenni syntyi ja iskä oli Isyyslomalla... tulee ihania muistoja esikoisestamme tästä kiikusta!


Kiikku on muuten iskän maalaama...mintunvihreä kiikku oli iskän projekti silloin kun Lenni syntyi ja iskä oli Isyyslomalla... tulee ihania muistoja esikoisestamme tästä kiikusta!

2 kommenttia:

  1. Heipparallaa! Ihana matto, ja hauska idea tuollainen joulukuusenmatoksi. Mie saatan ehkä varastaa tän idean kun oon tuommosta virkattua mattoa haikaillut jo jonkin aikaa tekeväni, ja joulukuusen mattoa myös tarvittais eikä oikein nuo perinteiset säkkikankaat ja tontut iske! Mukava blogi siulla muutenkin!

    VastaaPoista
  2. ...juu eikun vaan kudetta hamstraamaan ja rakkoja sormeen tekemään!

    VastaaPoista