keskiviikko 30. marraskuuta 2011

6.luukku
MIAU! Sanoo tämä mirri. Tällaisia pussukoita tein neljä kappaletta niitä myyjäisiä ajatellen. Hommahan lähti liikkeelle siitä kun löysin joku aika kirpparilta tämän ihanan keltavihreän puuvillasametti suikaleen....ikuisesti ihastunut tähän värisävyyn! No sitten ajatus raksutti ...ja mietin että teen siitä pikkuneitejä ajatellen pussukoita - kasseja - laukkuja ? Sitten luonnoskirjan sivulle hyppäsi jostain tämä viirusilmäinen kisu...ja ikiaihe eli lintu :) ...ja tämmösiä siitä sitten tuli ja vielä tulee muutakin mutten paljasta enempää ettei juoni kalenterissa paljastu...vaikka oonki huono pitämään salaisuuksia , oma äitini se on kans hyvä se on aina paljastanu meille joululahjat etukäteen kun ei malta olla kertomatta...viimek kun nähtiin piti jo toppuutella!!!
Oikein itsenäistä itsenäisyyspäivää myös muille...meillä sitä näköjään vietetään sanan varsinaisessa merkityksessä. Iskä otti aikaa itselleen ja koiran sekä lapset (mummolaan) ja lähti jänismetälle...ja äiti ei pane pahakseen vaan puikkii tästä tonne peräkamariin rakkaan Viikingin luo...tik tik tik...ja painaa kaasua!!!

PSST.Ja kiitos kaikille kalenterin luukkujen avaajille sekä uusille lukijoille...mukavampihan täällä on kun on muitakin etten ihan yksin...pulise! ..ja kommentoidakkin saa hyvässä ja myös pahassa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti