perjantai 25. maaliskuuta 2016

uusiHuone

 Joskus saattaa vielä harmitella kun ei ole tullut otettua kuvia enempi...mutta kai se vaan niin on ettei sitä kaikkeen ratkea....tuokin ulkoKuva on syksyltä...ja nythän tänne on tuotu jo kalusteetkin koska iskän vanhan PAJAN muutto oli jo jokunen viikko sitten niin tänne tuotiin sieltä nuo kaapit sun muut tavarat...huone on n. 30m2 toiseen en muista kuinka korkee...reilu 3m oli korkeutta katosta uupuu vielä hirret...kun ei kertakaikkisesti olla ehditty hakemaan niitä ....saa nähä mimmosena ne nyt sinne päätyy---alkuperäis idea oli ihan valkeet nekin...mut toisaalta tuosta vanhasta ovesta tuli kaunis kun  maalasin sen tosi tosi ohennetulla pellavaöljymaalilla...niin aloin sit miettiä et jos ne hirreit oiskin sit samanlaiset??? oisko ireaa?
Kolme seinaa plus katot on on tuommoista ponttiin sahattua raakaLautaa ollaan oltu tosi iloisia paikallisen Enon-höyläämön palvelusta koko projektin aikana...rakennus on tehty ns.pitkästä tavarasta niin kyllä on aina saatu sitä mitä on haluttu....kaiken tekevät tarpeen ja toiveen mukaan!!!Yksi seina on levy-pinnalla...siihen nyt ainaskin alkuun tulee jonkunmoinen kollaasi tauluja ja kaikkea INSPIROIVAA...toki sen vois maalata...tai William Morrisin tapetti kutkuttelis kans...mut nyt alkuun mennään näin .... tilahan voi elää sit vuosien varrella!
Lattiaankin seppä itse halusi tuommoista paksumpaa-levempää lankkua...on kyllä juhlavaLattia. Visioni tästä tilasta oli VALKEA ja avara---että se värittyy sitten kankaista, väreistä, tuotteista...
Toinen ovi nikkaroitiin ennen talvenTuloa ei ehditty siihen pellavaÖljymaalia enää vetämään...nyt kevään tultua sitten niitä hommia jatketaan...paneloitiin ulkoPuolelle kalaruoto ja sisälle ihan vaan vaaka....panelointi...jotkut koukut suunnittelin siihen sit laittaa.
Työpöydät olikin siis jo valmiina seppäsmiehen tekemät nekin....hyvät ja jämäkät! Harmaa kaappi oli tori.fi löytö sinne mahtui kaikki ompeluhilpetööri...maalasin sen SARUSTIIKASTA hankitulla Vintage-maalilla "warm grey"-sävyllä...samalla sudin tuon jakkarankin...niin kaunis sävy ja mikä pinta!!!!....mutta kankaille täytyy nyt nikkaroita vielä korkea paneeli kaappi ...ehkä tuota levyseinää vasten tuonne peränurkkaan!Nyt ne on väliaikaisesti rumissa muovilaatikoissa.
 Tuon vanhan puu oven takana on sit semmoinen lämminvarasto-tila...jota ei meillä ennestään juuri olekkaan ja siitä on myös kautta kulku PAJAN puolelle...


Kukkuu...:O huivien uusin erä on ollut valmiina jo jokusen viikon mut en vaan ole saanut kuvia laitettua teille....sori !!!


että semmosta!


milla

2 kommenttia:

  1. Upea tila, vau! Ja kauniita juttuja kuvissa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oikein saanut edes otettua kunnon kuvia....kamera on jotenkin surku!!! livenä tää huone on hienompi :D

      Poista