keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kisu.tunika


 En tiiä kuin onkaan pureutuminen näihin omiin hommiin nyt niin tervanJuontia....ei sitten millään meinaa saada lamppuaSyttymään...no tarvikkeita on täydennetty...ja työpöytäkin siivottu...että voi nytr oikein sananmukaisesti aloittaa puhtaalta pöydältä....ja äipältä testiinsaatu netti-härpäke toimii paremmin kuin oma vanha "sorena-surkee"-joka on saanut vaan kiukkua aikaan...meille kun ei saa sellaista kiinteää nettiä...niin nää lanhattomat on aina kiikun kaakun...säiden Armoilla  :D   toisaalta siinä on se hyvä puoli ettei tule todellakaan oltua kokoAjan "online"...sillä mulla saattaa joskus kestää...vastata viesteihinkin...
No muttta...laitoin nyt taas vanhoja kuvia...Kisu tunikasta joita tehtailin myöskin joulunAlla...Unnelin version tein valkeelle trikoolle....kaulus on kimaltavaa...keinonahkaa...aika tykätty tästä tuli vaikkakkin tuo meiän Tiku on kyllä aika niipukas...niin ruoan kuin vaatteidenkin saralla! Tätä Kisu-tunikaa tein myös harmaaMeleerattuna niitä on pari kipaletta tuossa rekissä ylkkynä...koossa 116/122cm...  Yritän napata kuvan ...ja lisätä tänne.

Nyt alan miettimään räjäyttäiskö kangaskaapin...vai sytytteliskö sitä lamppuaPään päälle ?!...kyllä kevät alkaa näkyä....lumiukko sulaa...ja aamuisin kouluPoika näkee jo hyvin lykkiä potkurilla kohti kouluBussia...päivät on pidentyneet jo hirveesti ja se on IHANAA!!!!

Myös  hyvälläMallilla oleva uusi työhuone saa sormet syyhyämään...ehkä sekin sotkee ajatuksia ...kun tekis mieli päästä jo sinne ompelemaan...viimeistään silloin ajatus kirkastuu on niin FreesiValkeeHuone...pitäiskö vilauttaa...kuvin?

milla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti