torstai 3. syyskuuta 2015

nappiKynäpenaalit


 Näihin NAPPI-kynäPusseihin löysin (liian)kauan kateissa olleen inspiksen...kirpparilta löydetystä niin ihanasta kukkaKangas palasesta...olisi voinut olla isompikin pala...niin söpöä se on...yhdistin sen tuommoiseen kanervan lilaan...puuvillaan...ja maustoin jokaisen eriVärisellänapilla...ja yhteen tulikin sinappiVetskarikun sinisiä ei riittänyt! Tosiaan eräs oman kylän tyttöSöpöläinen  on toivonut minulta uutta kynäPussi jo niin kauan etten edes muista...ja nähtiin uimarannalla...ja näytin löytämääni kangasta---kysyin että tykkäisitkö tästä....? ...ja onni että se oli molempien mieleen...niin sitten innostuin näitä tekemään!
Tuossa juuri aamuKahvilla keskustelimme tuon seppäsIskän kanssa...kuinka tuskallista se voikin olla aina ruveta yhtä kappaletta tekemään ...se kun ottaa lähes saman ajan teenkö 1 vai 6? ...siksi aina joskus ottaa ohraLeipä näitten toiveitten kanssa...

no mutta jos jokuMuu nyt sattuisi olemaan vaikka synttäriLahjusta vailla niin nyt on muutama kynäPussi jemiksessä...ja huomennaLauantaina löytyy nää myös PAJA-kaupan hyllystä! Tuossa alhaalla muutma onneton otos...viimeLauantailta kaupalata kun olin pitkästä aikaa siellä itse...ja kun oli tarkoitus napsia esim uusista NAMUSISTA huiveista kuvia...niin klassisesti loppui kamerasta patterit---jorka täytyi muistaa uusia...eli ehkäpä huomenna Lauantaina filmaan siellä lisää...Ja ehkäpä myös huomenna meiän tallinKatolle tulee pellit jos keliSuosii!?

Juu NAMUSIA huiveja on nyt melko herkullisissa kuoseissa....ja uutuuksia oli seppäsMiehetkin laatineet...mm. näitä hyllynKannattimia...melko kauniita....voisin nähdä nämä tulevassa "omassaHuoneessani"...rauta on kyllä niin kaunista!

KuullaanTaas!

millah

 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. pikkuJujuilla...ois voinut enempikin leikitellä esim erivärisillä vetskoilla...tajusin liian myöhään!

      Poista