keskiviikko 26. elokuuta 2015

harjaKorkeuteen!!!

Eilen saatiin  seurata sivusta kun meiän talli...nousi korkeuksiin! Alhaalla valmiiksi rakennetut päätyKolmiot sekä kattoTuolit nostettiin paikoilleen...alkuJännityksen jälkeen hommat sujui ilman ongelmia - millintarkkuudella ;D Kyllä on hyvä ja kiitollinen mieli siitä  että saatiin tämäkin työvaihe tehtyä!!! Kiitos ! 
Talliahan rakennetaan vanhan kivinavetan kohdalle...vaikka se on uudisrakennus, yritetään tehdä siitä pihapiiriin sopiva... oli melko hyvä "irea" puolisolta nuo pariOvet....vanhan navetan tyyliin...samanlaiset ovet on molemmissa päissä...saadaan "pitkälleTavaralle" sinne ylös säilytyspaikka...sehän meiltä on uupunut...kun ei aina triedä minne survoa kuusiMetrisiä lautoja suojaan....mulla kyllä kävi jo mielessä et voip käyä niinku BATille ja MATille kun ne alkoi rakentaa  kirja hyllyä...ja että ne sai kaikki tarvikkeet a työKalut ne myö pois kirjat....et voihan se olla kun tää "iisakinKirkko" on valmis niin meilläkään ei ole enää pitkäätavaraa jäljellä :D no ylös tulee jokatapauksessa käyttöUllakko---eihän sitä säilytystilaa kai koskaan ole liikaa!!?
Ja niinkuin ehkä teistäkin moni tietää niin mehän (siis BAT ja MAT) ollaan aina pyritty tekemään näitä raksa ja remonttihommia SUPIAISEN MITAN TARKKUUDELLA....ja ainaon toiminut meillä ja tässä vanhassa torpassa...kun kaikkihan on vinoa enemmän ja vähemmän.... 
Nonyt on meiän toinen tarkastaja niin tarkka että hommat tehdään millilleen....toinen tarkastaja on meiän EEMIL 10kk ja toinen on ihan ammattiLainen :D ..ja tää nuorempi valvoo sit myös sitä vanhempaa! :D
...juu ja ei nyt olla sit käytetty sitä "supiaisenMittaa" ollenkaan...kaikki muuhan alkaakin nyt näyttää entistä vinommalta tällä mäellä - -nice!!! 

juu ja pitihän se napata se kuva tästä ruusuKaunottaresta...se Astrid Lingrenin ruusu----tänä vuonnase kukkii kauniimmin kuin koskaan...vaikkakin tämän puutarhaPyllöttäjän aikaa ei ole nyt sille saralle hirveästi herunut...paikkani on ollut tuossa hellanÄärellä...mutta mukava on muonittaa ahkeria työMiehiä!!!
Ja mitäpä sitä ei oman työHuoneen eteen tekisi...vaikka sataRuokaa...onhan se mieletöntä saada siivottua äitin  möskyt pois lastenhuoneesta...koska se on opittu ettei nuppineulat ja pikkulegot sunmuut ole hyvät yhdessä. Minun huone tulee tuohon"kasvarille" näkyvään päätyyn...josta myös ajetaan meidän pihaan...mulla on jo "salainen"puutarhaOsio mielessä....tuohon väliin jäävään tilaan....hiekkaPolku että voi siitä pujahtaa kasvarille ...ja ikkunan alle paljon kevätSipulu kukkia....
..juu näähän on tärkeetä suunnitella valmiiks ihan alkumetreillä...niiden valmiiden mielikuvien kanssa jaksaa paljon paremmin ahertaa...tylsempiäkin työvaiheita!!!

Näihin elokuisiin tunnelmiin - moiks...laitan vielä pipoKuvatperään!

milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti