perjantai 3. heinäkuuta 2015

TULIKIILA-pajaKauppa

 Vaikka kello lähenee yhtäYöllä...teen jutun tänne vaikka väsyttäiähän se aamulla....juutuin tekemään tilaa kiintolevylle...selailin vanhoja kuvia että mahtuu uusia....monen vuodenkuvat teettämättä...HUOH!pitää alkaa putsata  kansiot läpi...ja tehdä järkäle tilaus! No siis aika rientää ja tämän läppärin lisäksi tekniikkaa inhoavana...myös kamera on täynnä kuvia...paitsi tyhjensin senkin juuri niin filmauskin jäääLIIAN vähälle...lapsia pitäisi muistaa kuvata kun ne kasvaa koko ajan :O!! 

Toissa iltainen kaupunkiPyrähdys...vein lippiksiä PAJA-kauppaan...(viime visiitistäni oli tovi)....niin kauhea pölyKerroshan se siellä meikämamaa odotti...iskä saikin lähteä kotiin yksin lapsiKatraan kera...jäin siivoamaan...vaikka siinä aina oma homma onkin mutta silti se on SUPER vaihtelua kinastelun kuuntelulle :D
Tässäpä joku kesäIllan valossa otettu räpsy  sieltä...elikkäs  parempi myöhään kuin ei milloinkaan on nyt SOL-13 lippksiä nyt kaupassa...
Minut on pitänyt kiireisenä...emännänhommat sekä tuo raksaUrakka...eli vaivaan vuoroin pullataikinaa ja muurausLaastia...ompelukoneonjäänyt vähemmäle huomiolle...lapset osaavat onneksi ottaa oman huomionsa....keinolla millä hyvänsä!
 


Kyllä on mukava kuunnella kesäöistälinnunlaulua kun tuvan ikkuna on auki---ja vilpakka raikas ilma tulvii ikkunasta...ihanan lämmin päivä. "Viisikolla" oli retkipäivä....käytiin FARMARI 2015-tapahtumassa :D kyllähän se oli sivistävää nähdä lehmän trimmausta!

öitä!

milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti