keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Keväinen kuvaKimara


BellisBerennis-kaunokainen, nimi ei petä...pitihän se kukka saada kun kaupunginkaupassa käytiin! Keväthän on synttäriBUUMIA...siksipä oli alettava ompelua harjoittamaan....aluksi pari harjoituskappaletta Unnelille sitten samanmoiset serkkujen synttäriPaketteihin...kera rusettien-ja jopa kortitkin täti(hulttio)teki tällä erää....ei aina!  Näissä kevät puseroissa on herkkuina "ranskanPastillit" mmmmH!!!..sanon minä näille namuille!Kankaat on viimeKesän pala löytöjä "EeKoosta"...musta kuvioisesta haaveilin ompelevani joatin itselle...mut se meni nyt näihin...mut pian saadaan äititkin mekkoja kun "toisetÄidit" teki meille sen mekkoKirjan joka ilmestyy aivan pian....ettei malttaisi odottaa....MEKKOTEHDAS aikuisille ----tättäRÄÄ!!!? sitä odotellen!

Sit on muutama kuva...mun "hääLahja"mukeista....materialisti ostaa ensin lahjat ja toivoo että pääsee joskus iskän kaa naimisiin asti....ihan sama juttu kuin ne vaunut aikoinaan....ostin viininpunaiset Emmaljungat...kirpparilta silloin kun ei ollut lapsista tietoakaan...
No nuo Röstrandin Svedish grace - sarjan astiat on iskeneet mulle silmää jo monta vuotta joka kaupassa missäniitä on ...ja sanompahan taas niinku aina että kyllä ne Ruotsalaiset on niin taitavia...niin astioiden teossa kuin satujen kirjoittajanakin...tykätään Elsa Beskown saduista niin samalla reissulla sorruin myös tuohon lastenkirjaan joka oli mukien kanssa sävysävyyn....nyt mulla on astiasarja jota keräilen vati kerrallaan....ja mikä hienointa kun tutkiskelin...niin huomasin että nämä on oikeesti vanhoja sarjaoli suunniteltu muistaakseni 1930...eli natsaa pare ku hyvin meiän tupaan....valitsin nyt harmaan värin mut tätähän on hurmaava vanhaRoosakin...niitäkin pitänee saada jokunen sekaan!
Ja en tiiä saisko ääneen sanoa vaikka ihania ovat Iittalan Sarjaton-sarjakin....ostin juuri omalle äidilleni mukin lahjaksi---niin on kyllä vähän liian samanlaisia näitten kaa?...kun nuo Röstrandit on kuiteskin jo niin vanha sarja...voihan se olla sattumaakin? ..ja niinhän siinä käy kun antaa pikkuRillin tekisi mieli lisää astioita :D naimisiin ei ole kiire...taitaa tulla muita kiireitä!!!

Nyt on päivän työ tehty---ja saatu blogiin uuttaKuvitusta-nyt puron tekoon...meiän tie on niin surkeessa jamassa....pienistä puroista syntyy suuriVirta....siispä rautaLapio olalle ja ojitusHommiin....sitä se on tää maalaisUnelmaElämä!!!

morjesta!

milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti