lauantai 28. helmikuuta 2015

PAJA kaupan uudistus!


.

.

.


Niinhän siinä kävi että vuodenVaihteessa tuli muutoksia meiän  Paja-kaupalle...vanhasta myymäläTilasta luovuttiin...ja tilalle tehtiin uusi ja ehompi! Paikka on sama Taitokortteli ja rakennuskin sama vanha...uusi myymälä on nyt pajan yhteydessä. Tammikuun ahersivat seppäsMiehet...aina minultakin vinkkejä kysellen...ja tämmöinen siitä tuli...tila on ihanan korkea ja valoisa...! Vaikkakin kuvien ottoHetkellä oli harmaaTalvi päivä. Kuvissa on vielä melko tyhjää...mutta nyt jo näyttää erilaiselta kun ovat päässeet tosiToimiin tekemään kevään uutuus Tuotteita...niistä kuvia odotellen. Minä piirsin uudelle PAJA-kaupalle uutta ilmettä....ja mainoksia on kans aina kiva suunnitella!!

Pitää vielä kertoa noista myymälän kalusteista...että nekin on poikien itse suunnittelemia ja tekemiä...peltiKaapit ja kassa tuo kivaa tehdasTyyliä...puhuttiin et niihin kävis jotkut Graffitit...maalattuina...mut niitten tekemisestä ei kylläoo kokemuksia  ;D

Ja allekirjoittaneen uutuusTuotteita odotellessa...kangasTilaus on jo matkalla...niin sitten pääsen minäkin uutta luovimaan...jotain ihanaa on tarkoitus sinne väsätä...vaikkakin tekeminen on nyt pikkuMiehen ehdoilla...hieman hitaampaa!


 PAJA kauppa on lauantaisin 9-14 ja arkisin 8-16 auki...nyt kevätkauden sitten kesän korvilla pidempään!

 Psst...ja kuin kohtalon ivaa...kun on täältä olen  lueskellut kuinka muut ovat lomansa sairastelleet...niin viime viikolla jo meiän eskarilainen oli kipeenäja kotosalla ja eilen illalla huonoksi valinnaksi osoittautuneen lenkkeilyn jälkeen...iski totaalinen katuJyrän alle jäämis olo...ei kuumetta mut lihasJumitus ja kaikilla köhä!


t:milla

1 kommentti: