keskiviikko 26. marraskuuta 2014

peitot sekä "pötkylä"


HÖÖ! sanoo pikkuUkko se on niin tarkkavainen ja tormakka pikkuMies! Suosittelen muuten tuota ALADDIN myssymallia (drops:in sivuilta)...se on söpö...tuo miun tekemä versio oli raakaSilkkiä-hyvä sisäHattu...sanon että hattu on vauvan hiukset :D...LAittelin tähän joitainkuvia...ajatuksena näyttää jo ennenvauvanSyntymää tehtyjä tilkkuTäkkejä...eli tuo isompi "päikkäri"peitto ja korisängyssä oleva vauvanKoko...leikattuja tilkkuja on tuolla valmiina vinotPinot eli varmaan niistä kasailen peittoja lähiaikoina!


Nyt lopetan tähän ja yritän tsempata ja laittaa enempi ja useemmin  kuvia teiänkin nähtäväks!

milla

8 kommenttia:

 1. Oi tuota pötkylää:) sellanen mutru, että..
  Kerrassaan kauniit sävyt noissa peitoissa!

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ihanuus teille on tullut! Isot onnittelut! Ja ihana korisänky pöytkylällä :). Meillä on samanlainen mutta kirkkaanpunaiseksi anopin joskus maalaama. Sängyn tarina on niin hassu, että hän oli vienyt sen kirpputorille varastostaan (en ollut koskaan ehtinyt sitä vielä näkemäänkään) ja minä olin sattunut sen sieltä ostamaan! Eikä edes asuta pikkupaikkakunnalla tai lähekkäin mutta joku mut tuonne kirpparille johdatti, ostamaan vauvansängyn, jossa mieheni on vauvana nukkunut! Anoppi sitten ihmettelemään kun näki korisängyn meillä...;D Tästä on jo vuosia, omia lapsiakaan ei meillä silloin vielä ollut:). Tulipahan vaan mieleen! Onnea vielä sängynkäyttäjälle sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ompa siinä ollut tosiaan johdatusta...itsekkin ostin tuon sängyn joskus aikoja ennenlapsia kirpparilta ruokatunnilla---kympin maksoi...sänky oli ja onedelleen niiin kaunis...tuota pitää yrittää säilyttää lapsenlapsille ;D t:milla "kaloriina"

   Poista
 3. Onnea! Kaunis nykerönenä hienossa värimaailmassa!

  VastaaPoista
 4. Voi onnea ihanasta pötkylästä! Niin suloinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja siulle kans onnea...teillekkin on oma pötkylä ilmestynyt :D

   Poista