maanantai 20. tammikuuta 2014

PakkasenPaukkuessa

 LÄmmitetään, lämmitetään ja lämmitetään...hellaa ja kolmea uunia joka aamu...Pakkanen vois laskea vaikka päiväks-tai vaikka pariks! No lämmityksen ohessa tehdään myös töitä... mm.näitä tähtiKukkaroita on valmitustunut viimeisimpinä. Tein tarkoituksella nyt poikaVärejä....nää luulis nappaavan myös kouluIkäisiin - isoihin poikiin! 
Eilen valmistui HERKKU-värisiä "lemmikki"ja tähti leggareita, jos on kirkasPäivä ni koitan saada myös filmattua tänään!!

Ja vaikka eilen päiväalkoikin ihan surkeesti-alkoi jo RRRRsyttää...nimittäin ---ei toiminut saumuri...oloa ei helpottanut kun nettikin oli kai "jäässä"... 
No ajattelinettä pakko ottaa etäisyyttä siihen saumuriin menin ruoan laittoon ja leivoin sämpylöitä-palasin ja ajattelin et yritän vielä kerraan... Tikki oli siis surkeaa...kun ommeltava oli paksua kangasta...ja vasemmanPuoleinen rihma (eli keltainen) aina hyppi ja teki sellasta harakanLoikkaa (GRRRR) on tehny monesti ennenkin ja eilen sit ratkaisin sen ET MIKS!?...kun löysäsin sitten sen ekan eli keltain rihman langankireyttä n.2 niin johan alkoitoimia, voi olla että monitietääkin -varmaanjoku "perusJuttu" mut mie en ollu ennen tätä tienny!!! sit oli hyvä Mieli!!!

 Koneet saa joskus verenKiertämään! Mut toisaalta näin pakkasella sehän on vaan hyväkin!

KUULLAAN!

milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti