keskiviikko 4. joulukuuta 2013

SiivousPäivän pikaRäpsyt


 Meillä kun on mennyt joulun takia...siivousRytmi ihan päälleen...nyt oli pakko,ajatus kulkee taas kun ei nää roskia lattioilla! Kaitpa sitä voip viimeVuonna valmistuneesta "TontunPyykkipäivä"...kalenterista kuvan laittaa...Tonttu on öisin tuonut  palaPelin paloja...millon minkäkin housunPunttiin...Aina viimeTingassa noiden"täytteiden"suhteen...niin tänä vuonna  sit näin...meillä mennään ilman suklaa Kalentereita...eikä lapset oo ollut moksiskaan :D...siinä sen näkee...sen et pienet on tyytyväistäporukkaa!!
Eilen helpotti yksiIhana työRupeama kun sain itsenäisyysPäivän Juhla asun valmiiksi ja luovutettua!!...nyt onkin mukava katsoa "kättelyitä"
Koska työn ja harrastuksen ero on sumea...niin iltaisin olen neulonut Tontun-roolissa...noita "viiru"kintaita...niistä tulee niin ihanan tiiviitä...pitää vielä tehä lisää eriVärisiä Viiruja...harmaat ja punaiset houkuttelee!!!

kuullaan taas!

milla4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu toimii tänäkin vuonna...toivottavasti vielä monena vuonna!!

   Poista
 2. Voi mahoton, kun osaat ommella ja tehdä kaikkia ihania juttuja! Olet tosi taitava! Ilolla aina tekeleitäsi ja kuviasi kodistasi katselen :). Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle...mukavia jouluHetkiä---ja kiva aina kuulla että tekeleet tykästyttää!!!

   Poista