perjantai 8. marraskuuta 2013

NeuvolaKortin kansia

PuhPah perjantai..pitää ihan blogiJuttu sen kunniaks naputtaa. Olkoon nyt kansiJuttu kun kaikki POIKA-kannet oli loppu niin sain taas tehdä näitä lisää...kaikista ei ole edes kuvia...kun meni jo aamuToimituksessa iskän kyydissä sinne pajan kauppaan...paikalliset voi käydä niitä kattomassa livenä....sinne mani...tummanRuskee ruutu/pilkullisisa----vihreä ruutu ja pilkullisia myös! Ja nyt sain juuri ehkä sillä päivän kirkkaimmalla hetkellä (joka ei kovin kirkas sekään hetkiollut) muutaman kuvan näistä...ja luulempa et joku muukin valkkais suosikikseen noi farkku norsut/tähdet?..aika raikkaat tuli niistä! 
Ja hei miunkin osalta on uutuuksia siellä TULIKIILAN kaupalla Joensuun TAitokorttelissa...tervemenoa sinne ihastelemaan niitä sekä pajan uutuuksia ja jouluLahja ideoita!

 ViikonLoppuna onkin isänpäivä...mut myö annettiin jo meiän "kortti" etukäteen...löydettiin lasten kaa kirpparilta niin seppäIskään osuva opetusTaulu "vanhempiRautakausi" jossa hienoja taottuja miekkoja sun muita...ei voitu ohittaa ja kun jo näin sen paikankin tuossa hirsiEteisen seinällä... 
KakkuSuunnitelma ois jonkunmoinen karpalo-juustoKakku...idea...pitänee vielä ohjetta etsiä...ennen huomista!
Mukavaa viikonloppua ! ja ONNEA iskoille!! Iskät on ROCK!!!

3 kommenttia:

  1. Mielettömän ihania! Saako näitä tilattua sinulta kun ei tuonne puotiin pääse ostoksille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu onnistuu...tilata...kaikkivaihtoEhdot näkyy tuossa "puoti"sivulla...bannerin alla--> laita vaikka sähköpostiin minkä haluisit!?

      Poista