torstai 25. heinäkuuta 2013

PainettuOnOmmeltuMyös!


 Lähetin tekstiilliSisarelleni viestin että: pieni askel ihmiskunnalle mutta suuri minulle ja SOL-13:sta! Jiihaa!  sanon minä....vaikeuksien kautta voittoon...pari vibaa mut ei pahoja! Tilasin aluks kalvojakin Emo-tuotteelta...omalle tulostimelle...no eihän ne kuiteskaan käynyt...puolisoniArmain kävi otattamassa kopiot oikein ammattilaisella-ja sekin oli ihan vinoon kopioinut ;) kalvot joita sitten leikkaaTeippaa systeemillä kasailin...viritin valotusLampun suihkukopin päälle moppiVarrella ja ikkunaan mustaPyyhe...Jännäsin että toimiiko valotusEmulsiokaan enää...hankin sen jo ennen Lennun syntymää...eli yli viisi vuotta kesti että laitoin sit tuumastaToimeen!!!Mut nyt kun kynnys on ylitetty...alkaa tämä tyttöpainamaan kuvaa kankaalle hiukka tiheempäänTahtiin!

 Noniin arvon Miehet ja Naisetkin...tein  maskuliinejä ajatellen tämmöisiä "ooppeli"-rahapusseja...ja kynäpusseja tein myös...tai itseasiassa teen ne kohta loppuun! Eilen illalla-yöllä en kehdannut enää jatkaa ja häiritä "tikun&topun" unta! Eli koululaisia ajatellen samaa mut pitempää on myös! Rahapussit on näpsäkänkokoisia-kortit menee vaakatasossa tähän malliin sutjakasti! "TyyliOnStailii" sanoo meiän Unneli...kyllähän tälläsen kukkaron kaveriks sopisi oikea JAMES-varkkuRotsi hei!!!
Kukkaroita saa jo tästäpäivästä lähtien meiän iskänPajalta sieltä Taitokorttelista...ja sähköisellä postilla saa myös omansa ken tahtoo! aikasta  mukava ois myös kouluun meneville nuorilleMiehille?
Lisään vielä myöhemmin kynäPusseista kuvan!
...eli tässäpä ne:
näihin laitoin vuoret toiste päin...farkkuun-mustan ja mustaan - keltaisen ruutuvuoren!
molempien mallien hinta 15€/kplkuullaan!

m_solehmainen@hotmail.com

2 kommenttia: