perjantai 10. toukokuuta 2013

KesäMekot
Muutama kesäPukine...kesäisiä päiviä odotellessa!Nyt on ollut useempi harmaa  ja sateinen päivä...No onneksoli se yksi kesäinen välissä....niin muistui mieleen että mitä on tulossa!..Näistä mekoista tulee vaan niin PikkuMyy mieleen...ettei puutu kuin ne nahkaKengät nauhoilla :D MustaRuutu kangas on tilattu täältä ja keltapilkullinen puuvilla taas löytö Eurokankaasta...muut kankaat on oman kaapin aarteita! Kaava:Mekkotehdas kirjasta.
Nämä mekot valmistui jo muutama viikko sitten...nyt on piha joka vetää puoleensa...kasvimaata on laajennettu-olipahan rankkaa....ja nyt lisäsin sekaan turvetta ajattelin josko kasvais paremmin, kun se multa on kyllä mustaa mutta niiin tiivistä. Ja arvatkaas ketkä on myöskin muuttaneet meiän aitan kulmille? ViisiKanaa ja Kukko!! Kunhan keli kirkastuu niin filmaan niitä...tänä kesänä kiekuukin valkoinen "HeviKukoksikin" tituleerattu ;)

Huomenna onkin äitienPäivä...toivotaan et aurinkoa ois lahjaks...mullahan onkin lahja tuo kasvari...sillä kuitataan vielä monet merkkipäivät - On se niin hieno...oon vieny uhkarohkeesti sinne jo taimet...ovat säilyneet hyvin! Alkaa vastavaljeta kuin toimiva tila se onkaan...voi ostaa aikaisia pelargoonioita...ilman että ne menee ruskeeks ekasta sateesta...ja sitten mietiskelin jo perennojen kasvatusta siemenestä siellä...No mutta tänään kylvetään siemeniä kasvimaalle- ja toivotaan että tänä vuonna myös itäisivät!...viime kesä oli kyllä niin surkee yritys!

Oikein leppoisaa viikonloppua
sekä ÄITIEN PÄIVÄÄ!!

4 kommenttia:

 1. Voi miten mielettömän kauniita! Kauniit kankaat ja ihanat yksityiskohdat. Ihanaa äitienpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. No onpas kertakaikkiaan ihania mekkoja, erityisesti pilkullinen on sööööötti! Toivottavasti päiväsi on aurinkoinen :)

  VastaaPoista
 3. No nyt sain luettua koko blogin läpi, aivan ihania juttuja täynnänsä! Juuri tällaiset yksityiskohdat, mitä näissäkin mekoissa on, ovat tosi valloittavia. Tein tänään itselleni tunikan näitten mekkojen innoittamana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hyvä et kaikki on luettu...pikku hiljaa uusia juttuja pukkaa...uusia yksityiskohtia!

   Poista