perjantai 22. helmikuuta 2013

NamunenPipo


IhanKoukussa virkkaamiseen...puikot on rasiassa ja koukku ja lankakorit aiheuttaa iskälle päänvaivaa sohvan edessä :D Taas herkutellaan väreillä kun oikeet karkit on pannassa...sit kun jostain innostuu niin yhden tekeminen ei riitä...pakko tehä aina kaks-tai- kolme- ja ehkä myös yksvärinen ja mustavalkee?? Tänään onTaas siivottuja lämmitelty uuneja ja NAUTITTU auringosta! UUUH ihanaa! Namuset pipot on omaa ohjetta käyttäen tehty (kun minähän en oikein osaa tulkita ohjeita)...lankoina suhte saman paksuisia tai sit on jotkut aina kaks yhtäaikaa  virkaten...sen oon todennu kelpomenetelmäks...kun minä ainakin hamstraan lankoja tietämättä mitä niistä tehdä-aina kun ihania värejä on tarjolla...niin niin saa yhdisteltyä värejä...vaikka matskut onkin eri paksuisia!

Ohje (epäkelpo )
No ekaks ketjusilmukoita pään ympäryksen verran, se yhdistetään piilosilmukalla ja sit kaks ketjusilmukkaa...
tokaks: kolme pylvästä samaan silmukkaan ja kaks väliin...ja toista tätä...
kolmas: menee niin että kaks ketjusilmukkaa...ja aina pylväänkohdalle pylväs niin että viimeisin veto kustakin jätetään vetämättä läpi...ja kaikkien neljän silmukan läpi vedetään samalla kertaa...(ja ken tän ymmärtää ni osaa jopaljon :)...ja kaks ketjusilmukkaa väliin ja tätä toistaen mennään se kierros...sitten 
neljäs-ynnämuut...niin vaihtuu värit ja tokakerroksen mukaan jatkuu...kunnes korkeutta on mukavasti (joku vaatii ohjetta kavennukseen tietenkin :( )
no sit oon kaventanut niin et kun on "kolmas"kerros vuoro meneillään niin yka vähennän väliin vain yheksketjusilmukaks...ja sit oon seuraavalla vähentänyt pylväät kahteen...ja lopulta voi päälaelle virkata vain pylväitä/puolipylväitä ja niillä sit kaventaa "nätisti" loppuun...ja sit voi virkata Namusen pallukan pilkuksIINpäälle...

Oikein värikästä viikonloppua ja eikusta pipoja virkkaamaan vaan kaikki muutkin...tää  NAMU tulee heleposti valmiiks yhessä illassa ilman kaloreita ;)

7 kommenttia:

 1. Maria(painoin vahingissa "roskaposti"kohtaa...tarkoitus oli tulla tähän ni se sun viesti katos)...No tuo pienempi on Unnelille ja tuo isompi on ylimääräinen...se on Lennulle sopiva eli karkeesti 5v koko..mitä kokoa haluisit?

  VastaaPoista
 2. Tuo Unnelin pipon värimaailma miellyttäis silmää kovasti. Ja aikuisten koko ois kiva, mulla on päänympärys n. 55-56cm. Oisitko voinu virkkailla mulle tollasen ihanuuden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...juu tulinkin vilkasemaan blogi-kuulumiset ja nyt meenkin takas soffalle virkkaamaan...katotaan mikä sieltä tulee...!? :)

   Poista
 3. Hui kuinka suloinen! :) Kiitos ohjeesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu "epäkelposta"...saap kysyä jos joku tökkii...josko osaisin selittää!..kandee koklata!

   Poista