maanantai 21. tammikuuta 2013

Tikkiä lisää...

Nyt kun kännykät ovat niin älykkäitä ja hipaistavia näyttöjä sun muuta hifistelyä...niin ne tarvitsevat myös koreita pusseja suojakseen...valkkasin muutamia kangasaarteita näihin...mikä on suosikkisi? kokeilin myös "miehekästä"versiota...se ois tuo mustavalko ruuudullinen joka on tikattu sinapinvärisellä langalla ja sisällä vuori on samaa...mut toki voi tyylitietoinen tyttökin sen valita ;)
mie valkkaisin suosikikseni ehken tuon sinisen-jossa monivärisiä kukkia! Lisään kuvat tuonne Puoti-sivulle...niin sieltä voi kurkkii kans!

Tiiätkö sen olon "kipeektulossa"...kaikkia paikkoja ramasee ja kurkku on niin kökkönä...viimeyönä ei melkein saanu nukuttua...no mynthonia tilattu-josko se siitä! 

Kuullaan!

1 kommentti:

  1. Kurkkukipuun suosittelen Carmolis-pastilleja apteekista. Pahoja, mutta tehokkaita. :)
    Ja mä oon kyllä sen tyylin retrohörhö, että tuo vihreä iski muhun. Kun hommasin Samsungin Galaxy S II:n (mikä ei oo mikään harvinainen puhelin edes), niin en löytänyt siihen suojapussia mistään. Tilasin sitten yhdeltä, joka tekee myyntiin näitä. Mutta olin kyllä yllättynyt, ettei valmiina löytynyt sopivaa.

    VastaaPoista