keskiviikko 19. syyskuuta 2012

virkatutKukkarotJatkuu

 Eilen tuntui siltä kun tuntuu kun luulee olevansa tulossa kipeeks...niskat jumii...nilussa  jumii, ja kelikin oli mikä oli. Elettiin vaan tekemättä kummempia se ilta, no pikkusen virkkasin vaan...siihen asti kunnes paras virkkuukoukkuni katkesi kutakuinkin puolilta öin... ja mikä hauskinta-pojanviikarini yritti sen jo piilottaa ennen nukkumaanmenoaan ;)

 No tein nyt neljä lisää- muutrin raidat pystyyn koko on  9x13cm värit valkoinen,okrankeltainen,pistaasinvihreä ja vaaleanpunainen. 

 No lisäks ajatus muhi siitä kännykkä mallista...koklasin tän yksinäisen (neiti)suden ;) koko 8x14cm...tähän vielä kaavailin tuota palleroa...vaan koukun katkettua siihen loppui...nyt täytyisi etsiä uusi koukku jostain...inhoan ainasta etsimistä,vesivärit on vieläkin kateissa ;) Ja näissäkin kaikissa on nyt mustat vuoret.
sateenRopinan saattelmana meen etsimään jostain virkkuuKoukkuu!
heippa...

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Somia ovat virkatut pussit mutta tulin tänne KIITTÄMÄÄN vihjeestä. Minä nimittäin olin se, joka kyseli semmoista virkattua pipoa aikuiskoossa. Neuvoit sitten sen mallivirkkauksen ja minä sain kuin sainkin aikaiseksi pipon. Nätin kuin mikä ja suht passelin kooltaankin. Vielä se odottaa tupsua mutta muuten se on valmiina odottamassa kylmiä koiranpissitysaamuja. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mukava kuulla-eikös ookki helppomalli---nopsa tehä! eli tupsunkimppuun siis!

   Poista