keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Lakit ja Leningit

Meneillään matalasuhdanne - ompelunsaralla! Se tulee kun ahkeroi ensin kunnolla...sit siitä pitää palautua. No mut kuiteskin oli aamulla tarkoitus tehdä yks lippis ystävälle. No leikkasin jo kaks - joista tulikin reiluja eli tein kaks lisää. Eli yksi = neljä. Onko yhtälö tosi,no ainahan se menee noin! Samettinen yksivuotiaan koko lähtee serkunpojalle...toinen on n.2v koko ja vapaa...jos joku tahtoo lakin omalle "eemelilleen"!?

Tämä kangas on mielestäni hurmaava lippikseen...vaikka tuo Unnelin mallaama onkin menossa pikku-pojalle...voisin kuvitella saman myös neidille itselleen. Eihän sen aina pinkkiä tartte olla!..pikkusen oli malli-tyttö menevällä tuulella taas...kuvaus hetkellä! ja näistäkin tuo taempi lippis on vapaa (koko n.1.5-3v).No mekkojakin tein..."ElämäniSavotat"...nämä mekot - aika moni pikku-neiti kulkee jo SOL-13 nappitaskumekossaan :) se on mukavaa! Näistä kaksi on nyt vauvakokoja 62cm ja 68cm...niihin täytyi ommella taakse nepparilistat et pienen pään mahtuu pukemaan. Kyllä näist'ä tulee aika ihanat "rotina"-viemiset - veikkaisin!! ..Mulle ainakin kelpais :)
Loppukevennyksenä kuva viikonlopun saunarreissulta...hetkeksi herpaantui iskän huomio kun puhui puhelimeen...ensin kelirikkoon astui Unneli...saldo yksi pinkkireino ja sukkiksien toinen sukka kiinni "tässä" ja sit Lenni perästä...saldo tossut jumissa ja ukkeli kipitti sukilla saunaan :)...katsoin rappusilta - en tienny että nauraakko vai itkeä = naurettiin !

"lika on hyväksi" niinhän ne markkinamiehet sanoo...kuullaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti