tiistai 27. maaliskuuta 2012

kerhoKaveriKassi

NeitiOravainen
Inspiroiduin valtavasti näistä suloisista S serkun piirtämistä eläin hahmoista - ja kun muutenkin olin suunnitellut ompelevani jonkinmoisia laukkuja ja tai kasseja...niin tämmösiä tuli! KerhoKaveriks ja kyllä passaa roikuttaa päikkärin naulakossa...ja kotinaulakossakin passaa! Ja vetää kyllä vertoja niille "TerveKissoille" ;) joita meillä kartetaan - iskän toiveesta!
Ja kyllä se kevät saa käyttämään värejä - näistäkin tuli ihan karkkeja! Ollaanko tässä siis lipsumassa jo lapsityövoiman käyttöön - pitääkin vielä palkita serkkutyttö omalla Käsiveskalla!

NeitiKissa

Ja NeitiTöpöhäntä

No sitten kevään ekat lakit...ja näähän nyt natsaa niihin edellisen jutun housuihin! Muumipastilli palkalla sain mallit omaan käyttöön! Mallit - han oli taas sellasessa pienessä liikkeessä ...niinku aina mut ehkä näistä lippiksen erottaa. Näitähän on jo monena kesänä tehty ja pidetty - ihan parhaat ja Lempparit.Niinku alakuvasta näkyy niin Unneli vetäs kaksin kappalein päähänsä hatut ja sit veljen kanssa naurettiin :D "ota nyt kuva äiti"! No näitä voi alkaa jo toivomaan mieluista väriä (8€/lippis) saa omansa. Nämäkin siis on vapaita vielä...
Nyt täytyy yrittää pyhittää aikaa isoveljen synttäreiden järjestelyyn - aamun touhupuuska sai kangasvuoren kaappiin...katotaan kauanko pysyy ennen kuin purkautuu taas! no nyt onkin näköjään laulukirjat haettu ja äitin pitäisi nyt vetää "minä soitan harmonikkaa...." että toivotaan että nyt sullakin soi loppupäivän päässä....ihmiset on kummissaan.... OLE HYVÄ VAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti