lauantai 11. helmikuuta 2012

lauantain ihana pitsirimpsu
Neiti nakero - Tikunaksunakin tunnettu - Unneli ei pysy kuvatessa kohillaan...kuvaaja on aina vakaa :D tämmösiä sain ajoiks eilen iltapäivällä...kun en alkanutkaan siivoomaan! tästä tuli ihanempi...vaikka nyt jo roskat ärsyttää! löysin kerran kirpparilta isonpussillisen tätä okran keltaista laskeutuvaa trikoota - uutta - 3 euroo! Nappasin pussin! Nyt auringon paistellessa aloin nähdä siitä pitsinkera ... jatain vaatteita! Sit aloin leikkaamaan - perustrikoopaidan kaavalla - leikkelin omanpään mukaan...kahdet etu ja kahdet taka kappaleet ja päällimmäiseen paljon väljyyttä et sain tuon helman pussilleen - tykkään - entä sie? Aamulla surautin vielä pipon mausteeks ja laitoinkin tuon ruusukkeen siihen kun ei se oiken mahtunu tuohon mekkoseen. Aika mukava tuli tuosta takasauma yksitryiskohdasta ja toimii poikapipoon ilman ruusukkeita...saa kivasti väriä vaikka yksväriseen pipoon!


Ollaan tässä leivottu sämpylöitä ja tiikerikakkua - mutta tällä hetkellä pikkuystävien kesken tuoksuu jokin aivan muu...piipahdamme Tikun kanssa naistenhuoneessa sitten teen uuden jutun toisista puseroista!
Heips!

1 kommentti:

  1. Voi vitsit- unneli niin sööttis, hyvin käy keltanen. Ja pipo..iik miekin tahdon tuollasen. Saatiin muuten uusi asunto ja muutetaan tämän kuun loppuun mennessä.

    VastaaPoista