torstai 20. lokakuuta 2011

frotee-pikkarit

Pikkareistahan se pukeutuminen alkaa! Ja taas on toiveita toteutettu, frotee pikkareita toivottiin ja tässä niitä nyt on. Toki aina itsekkin mietin poikien "pikkari-osatoilla" ...että jaahas näistä nyt täytyy vaan valita...eli eihän ne niin kauheen erikoisia ole...muttei siis tätä ennen ole tullut mieleen alkaa ommella nyt pikkareita...vaan tässä sitä nyt ollaan, pikkuruinen pikkaritehdas :). Ensin piti kaavoittaa ja valmistaa mallikappaleet joita "äitinPupu" sai sovittaa! ...lenni sanoi että ihanat ! :) Eli pienillä kaavamuutoksilla tein sit lisää pöksyjä pikku-ukoille. On raidallista, on apilikkoa ja yksiväristä-mitäs tuumitte näistä? Ja juttu luultavasti jatkuu...aloin jo haaveilla tuosta turkoosi-raitaisesta froteesta Lennille pyjamaa...nään jo saman sarjan pitkikset silmissäni :D ne olisi niin lämpöiset talvella meidän tuvan viileillä lattioilla!


Ja näihin pikkuruisiin tunnelmiin päätetään tämä ilta...taidan pitää "vapaata" loppu illan...näistä duuneista :)

3 kommenttia:

  1. Näitä on pakko saada, just näitä kukkaromallinkalsareita:) Nää lyö mennentullen markettikalsarit. Ostaja on täällä aineskin! Pyöreä tyynykin oli niin hieno!

    VastaaPoista
  2. ...juu ja tää nyt on poikamalli eli "pelivaralla" mut mietin jo et tyttö-mallin tekisin ilman tuota muotolaskosta...Sit ku Unneliki kasvaa...mut mun täytyy nyt saada froteita lisää! Ja jos Tipi näistä jotkut haluut ni kuullaan :)

    VastaaPoista