keskiviikko 16. helmikuuta 2011

pilkkuja keväänväreissä,nam!


Askarreltiin eilen Lennin kanssa Rauli-Rusakko ja Odotellaankai jo pääsiäistä...


Los ja Angeles, no eipäs ku Leevi ja Aada

Juu sainpas tehtyä sen mistä jo aiemmin haaveilin, painoin pilkku-kankaita uusissa väreissä ihanaa pinkkiä, kellanvihreää, turkoosia ja sinapin ruskeaa...lisäks painoin vaaleanpunaiselle pohjalle(puuvilla-pellavaa) ruskealla, ajattelin että siitä saa Unnalle ihanat housut ja mekkosen :) Pilkuista pitäisi nyt alkaa ommella: kanoja, ruokalappuja, tähtiä sekä lippiksiä...ja niitä neuvolakortinkansia voi siis tilana nyt näissä väreissä...niitä ompelinkin jo A:n ja L:n, lisäänpä kuvat niistäkin! Kumpa olisi enemmän aikaa painaa kangasta...kun se on aika hankalaa näitten pikkusten kanssa...seulaa kun ei voi pitkäksi aikaa hylätä..jos joku alkaa parkumaan. Seuraava idea on semoinen "piparkakku-raita"...mutta kun on idea sitten vain odotellaan sopivaa hetkeä ja isketään käsiksi raakkeliin :)!
Eilen eidän perhe kävi "virkistäytymässä" eräässä suuressa automarketissa ja äitihän se haahuili siellä lankahyllyn luona, aijjai miten ihania kevään värisiä lankoja...seitsemässä veljeksessä niin ihanaa vaalean sinistä, ja Tennesseessä ihanaa mintunvihreää nam..no lisäks piti ostaa vaaleanpunaisia kynttilöitä tuvan kattokruunuun :)! Joka kerta kun käyn kaupungissa ostan joko kankaita tai lankoja, niitä ilman en pärjäisi missään!
(Kuvassa nää ei oo niin yhtään niin herkullisen värisiä) :Ja tässä on neidillä nyt uusi lippis päässä,kyllä passaa kesällä ulkoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti