tiistai 26. tammikuuta 2016

tavallinenTiistai


On hyvä päivä. Siivottu tupa, pöntöissä pöhisee...otin tietoisesti uuneista kuvia...niin paljon aikaa arjessa menee näissä lämmitys hommissa...että kyllä osataan nauttia näistä leudoista talvipäivistä ! Josko tulis vanhana mieleen et sitähän se sillon oli...lämmitystä...toki toivon että se olis vielä sitä samaa vanhanakin että siis voisi asua tätä torppaa vielä vanhanakin :D 

no muutaman Tupa kuvan lisäks kuvissa on Unnelille tuunatut BarbiBoxit...ne oli kirkkaanPunaiset maalattiin valkoiseks ja laitettiin perä seinään ja taakse paprut seiniin.... ja tarkoitus et voi tehä kerrostalon tai rivarin...leikkiä ...pitäähän olla joku koti!
Sit on U:n uudet nilkkurit...oli hyvä löytö kirpparilta...no mut sukat on kylläkin isoVeljen saapasSukat. Sisko saapi vielä hetken oottaa omaansa...kunhan tuo valkea pitsiPipo valmistuu joka on nyt työn alla...neulominen kuuluu talveen...kuin nenä päähän!!!


Nyt täytyy iskeä tiskivuoren kimppuun!...iskäkin kotiutui juuri - kuullaan taas!!!

milla

6 kommenttia:

 1. Täältähän löytyi kaunis koti ja kiva blogi! Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos...aina on kiva jos löytää uuden blogin!!!

   Poista
 2. Siis aina kun käyn sivuillasi Milla niin olen ihan hiljaa ja mykistyn...kaikki on niin ihanaa, kaunista ja kekseliästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voih...ja myös ihan tavallista :D...en oo mikään sellanen himo sisustaja joka joka aamu laittaa uudet astelmat pöydille...yleensä kaikki on hujan hajan!!!

   Poista
 3. Lämmittäminen on tosiaan aikaavievää puuhaa, varsinkin jos asuu vanhassa talossa. Mutta on siinä oma ihana tunnelmansa! Me päästään vähemmällä, kun on vain yksi uuni jota lämmittää..mutta melkein joka kerta meinaa luukun sulkeminen unohtua, kun on muuta tohinaa ympärillä ;) Ihania kuvia teidän kodista ja tosi kivat nuo ''barbilaatikot'' ja kirjaintyynyt myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kyllä näistä leudoista talvipäivistä nauttii kun ei tartte värvötellä...talvi on sellaista "selviytymistä/hengissä pysymistä"...juu aina saa paluatetta jos ei oo hyvin lämmenny...ne puut palaa niin pirun nopiaan...jos unohut tekemään jotain muuta!!!

   Poista