torstai 8. tammikuuta 2015

kuvaKimara männäVuodelta

Olen niin monesti tullut koneella että nyt laitan kuvia blogiin...vaan aina se on jäänyt...muiden kanssasiskojen kuvia katsellen! no laitrtelenpa nyt vaikka taas on "luntaLinjoilla" kun lataa niin hitaasti...tämä on tätä metsäMökin elämää harvoin on kelit kohdallaan jos netinNopeutta miettii!
No mutta tässä on kuvia joulunAlla tehdyistä tontunHommista. Ekana on Lennun eskariOpelleen takoma koukku...taisinkin viimeismmässä jutussa mainita et se lähti pajalle iskän kaa...siellä se oli tätä takonut kun iskä oli ollut "kassaNeitinä" :D Pakettiin sujautettiin myös perusKintaat..niitähän kai kaikki tarvitsee... Äitin mielestä koukku oli kyllä aika SUPER ja tekijä oli kyllä myös ylpeä työnTuloksesta!


No Suvun nuorempi naisVäki sai tänäKIN jouluna lapaset...ja kaikki samnalaiset...vain eriVäriset! Ihastuin niin ikihyviksi NOVITAN suomiVilla lankaanjossa on niin maailman ihanat maanläheiset villanomat sävyt I LIKE!!! Jotenkin liian ylivärjättyjä oli muut "peruslangat" . Neuloin Lapaset kaksinkertaisella langalla niin sai nopsaan valmista...kuviot kirjoin neulalla sitten valmiisiin lapasiin!


No TuttavasPerheen pieniMies sai pukilta tämmöisen sammakkoAsun! Tästä tuli hauska...tarkoitus tehdä omalle pötkylälle samis!


NaapurinPikku söpöliini sai yllätyksen postilaatikkoon ...tonttuTohelolta...joka unohti syksyllä tämän merkkipäivän tyystin...tai siis luuli sen olevan vasta viikkoa myöhemmin.. ...Unneli kiikutettiin juhliin pikaAikataululla ilman asianmukaista lahjusta...no onneksi asia ehdittiin korjata vielä samanVuoden puolella!

Koskapa perhepiirin lapsenkeskuudessa vallitsee tyttöValta... sain "irean" näihin koti/yö asuihin...kun löysin suloista kukikastaflanellia Eurokankaasta..reilunPätkän...niin siitä tehtailin  resoriLahkeisia Pöksyjä...joihin sitten painoin kaveriksi "lapsenlapsia" puserot! Melko söpöt setit - -miusta ja Unnelikin sai omansa...halusi mintunVihreän puseron!

Tänä vuonna en vielä ole ommellut...muuta kuin yhden kaulurin...Neulominen on nyt kuumintaHOTTIA..voisin neuloa kokoajan jos vaan voisin...mutta aina kun voin niin neulon...tälläHetkellä  oon tekemässä tai ainakin yritän tehdä TUUBIhuivia...mutta urakka on kyllä melekonen...et saapaNähä ehtiikö valmiiks tän inspiksen aikaan!!

kuullaan taas!

milla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti