torstai 12. kesäkuuta 2014

iskän ja äitin tekeleitä puutarhassa

Kukkuu! pari lippis kuvaa oli tarkoitus laittaa...vaan tulipa nyt sekalainen pläjäys kuvia...puutarhasta ja lippiksistä myös! Ylin kuva on minusta niin ihana...vaikka kiroan aina kameraa-ja joskus vielä hankin kyllä uuden...eikä tuokaan ihan tarkkaOle mutta osuva otos-just meiän Unnelin tyylinen...muutenkin tyttrö tuli kerrankin mieluusti mallinKeikalle!!! Ompelin tällä viikolla tuommosen "Namusen" trikoo-tunikan --olen säästellyt sitä että saatais siitä kuvakin...mulla on ompeluksia valmistunut kylläkin mutten ole moniakaan kuvannut-ne on mennyt suoraan pajalle...esimtuosta ihanasta ruutukankaastaon "mummola" 3/4-housuja...nekin on niin söpöt! Ja nämäkin lippisuutuudet (ehkä jo) huomenna PAJA-kaupalla!

Pihahommat on liian mukavia meinaa vetää minua liiaksi niiihinHommiin...aamulla varhain kantelenjo vettä kasveille-kukkien kastelu on niin TERAPIAA....kasviMaa näyttää vielä orvolta mutta kitkeminen tekee terää...heti huomaa eron...kun saa vesiheinät pois! Onnea on muuten tuo minun superIhana pikku puutarhuri-apulainen se on niin innokas!!! Ja mansikkaMaata jaksan tänä vuonna ihastella---on syytä odottaa "JYTKYÄ"--tuo pikkuPenkki on siis kasvimaan kulmassa...laitettiin siihen ylimääräiset taimet mutta isompi maa on tuolla pihan perällä...viimekin vuonna saatiin omiks tarpeiks mansikat omasta maasta-tarkoitus on vielä lisätä mansikkaMaa-alaa että sais vielä enempi ...mehuiks ja muiks...muttase on ensikesänHommia se! Tänä kesänähän eiekaks ajateltu tehä suurempia hommia...Mutta kyllä se nyt vaan siltä näyttää että meiän iskä on sparrannut itseään "pitsiHuviMajan" rakennus hommiin-pohjat on tehty ja siitä se homma etenee---meiän grillauspiste kun on ollut sellainen "perinteinen"suomalainentiilikasa-viritelmä...niin yritetään saada taas hieman parempipaikka aikaiseksi. VISIO on minun (eli MAT) päässä ja toteutuksesta vastaa iskä/poikaYstävä ja kämppis (eli BAT)...pitsiHuvilan myötä saattaa olla myös kesäHäät askelta lähempänä--mene ja tiedä!? (toivossa on hyvä elää...)

No tämän kärhön innoittamanameiän iskä siis innostui tekemään puutarhastamme hieman romanttisemman...kun se takoi viimeViikonloppuna minulle tämmöisen "ruusuKaaren"-kyllä nyt passaa kärhön kiipeillä ja kaaren alta kulkea kasvihuoneelle! Lisäksi siirrettiin tuonne sivummalle toinen köynnösTuki...etuPihalta sen uudenRakennuksen alta pois----siihen ois nyt selvästikkin lupa ostaa köynnösRuusu-eikös vaan!!!? Valkkaisko valkean vai sellaisen vanhanVaaleanPunaisen...olen tykännyt istuttaavalkeita kukkia tuonne kasvihuoneenLuokun se on valkea...toki---lemppareita on myös vaaleanPunaiset ja sinisetkin...keltaiset ja oranssit ja kirkkaanPunaiset ei niin tunnu omilta..ainakaan tällä hetkellä!
Nyt nukkumaan-en ole "ikinä" valvonut näin myöhään :D kun minusta on niinmukava mennä lasten  kanssa samaan aikaan nukkumaan...mutta nyt tein poikkeuksen kun ajattelin ---laittaa tänne muutaman kuvan ...teidän iloksi!
ÖITÄ!
kuullaan taas!

mukavaa loppuViikkoa ja tulkaahan moikkaamaan taas lauantaina sinne Taitokortteliin!
milla

2 kommenttia:

  1. Ompas kaunis kärhö! Muistatko sen nimeä? Me laitettiin tänä kesänä kaksi kärhöä terassin kulmalle kasvamaan, jackmanii se tais olla. Nyt ne kaipaa valkoista kaveria ritilän vastapuolella kasvamaan. Onks tuo yks jumaltenkukka? Huomaatko, oon vähän jo oppinut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se erikoinen huiskula on jumaltenKukka...mutta sen kärhön merkkiä en kyllä muista kun on tullut viskattua ne laput...oon miettinyt et pitäis olla sellanen puutarha kirja...jonne vois kirjata asioita muistiin...milloin laittoi siemenet itämään...riittikö aika...mitä lajikkeita...sun muuta!! sama suunnitelma on ollut myös talon suhteen...että kaikki maalipurkit ja värit ois muistissa....vaan eipä oo läheskään kaikki!

      Poista