keskiviikko 8. tammikuuta 2014

VuodenEkaJuttu


TervehdysVaan!  Eilen palasin sorvinÄäreen..ja tänään pitkästä aikaa blogikin saa juttunsa! JoulunAlus aika meni ahertaessa...kotona "tehtaalla" ja viikonloput siellä pajanKaupalla! Sitten kun loma alkoi päätin että tänne kammariin en astu..enkä konetta ja nettia avaa! Ja sanompahan vaan että virkistävää nykyMaailmassa-liikaa ihmiset netissä liimautuneena!! 

Nyt on taas mukava aloittaa työt siivotussa "tehtaassa" eli työHuoneessa. Olen suunnitellut jo kovasti kevättä ja kesää...paljon ihania kuvia on kyvästä piirustunut...piakkoin alan niitä työstää kankaalle--en malta odottaa! Vaikkei olla paljoa joulusta Tultu ...tuskin luntaMaassa...mieli on niin keväässä! Ja se näkyy jo näissäkin eilen valmistuneissa "Tikki"-luuripusseissa...joissa on pinkkiVuori ja tikkaukset-NAMIA!!!


Lisään "Tikki"-luuriPussit puoti-sivulle..muutamat ovat kyselleet ja näitä en ehtinyt jouluksi tehdä!Värit:mustaValko-vinoraita, mustaValko-ruutu, harmaa-mustaPilkku, sin.Farkku, tummanSininen-valkoPilkku...ja kaikissa siis pinkkiVuori ja tikkaus!!

Hei ja OIKEIN MAINIOTA ALKANUTTA VUOTTA !!!kaikki innokkaat seuraajat siellä ruuduilla!!! ..ja aina niin ihana huomata että teitä on jo paljon ja kuulla aina uusista tänne"eksyneistä"!!! TERVETULOA seurailemaan tekeleitä!!


milla 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti