tiistai 3. syyskuuta 2013

Laavu ja lepakkoIlta


 Aiemminhan taisinkin jo mainita meiän Lennun ja iskän omasta "rojektista"...no olihan se unnelikin siinä mukana...minä en ehtinyt lämmetä koko jutulle ja sit se olikin jo valmis! No jos on kasvari ollut vuoden paras "mesta" niin kyllä tämä saunanTakana oleva retkiPaikka on kyllä myönnettäköön---toisiks paras "mesta" meidän pihassa!!! Toissa iltana vietettiin lasten kanssa "LEPAKKO ILTAA" laavulla kun on huomattu iltaisin nukkumaan ruvetessa-lamput sammutettuamme että ulkona suihkii "bät mänejä"...niin iska sit lupas lapsille ttä pidetään joku ilta "lepakkoIlta"...ja siitä aiotaan ottaa joka syksyinen perinne... ehken justiin 1.9...ois se virallinen lepakkoIlta :D kuulostaa aika hauskalta!!!...paistettiin laavulla makkaraa ja keitettiin pannulla kaakaota...sitten katseltiin  taskulampuilla ja nuotionvaloissa äänettöminä kiitäviä yöOtuksia!!! Unnelia saattoi hieman jänskättää-ainakin väsyttää!! 


Juu ja laavusta sen verran että ihan on (BAT JA)MAT tyylillä tehty eli ilman mittanauhoja....tässä ei päde edes käyttämämme "supiaisen mitan tarkkuudella"-järjestelmä...siihenhän meillä muuten aina normaalisti pyritään!!!
Ekaks iskä+lapset kävi kaatamassa pari mäntyä mummon ja ukin pihasta...sitten sieltä hakivat raktorin vanteen...josta seppäIskätuunasi rillin "kaikillaMausteilla"...muutenkin on "viritetytVehkeet"...on LyhtyKoukkua...ja roihupidikkeitä...noissa taustalla näkyvissä "toteemiPaaluissa" ...täällä sitä sittemmin on herkuteltu loimuLohella ja tikkuPullilla!
Ja kumpa olisi vieläkuva Lennin vuolemasta hämähäkistä....pitänee ottaa ja näyttää se joskus...Topu on saanut iskän takoman puukon jouluLahjaksi!!!

Tunnelmallista illanJAtkoa!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kerron iskälle ja lennulle terkut :D

   Poista
 2. Aivan valtavan hieno laavu ja nuotiopaikka!! Lepakko ilta kuullostaa hauskalta :)

  VastaaPoista
 3. Wow! Ihana laavu, ja ihana idea! Teillä asuu taitavaa väkeä =)

  VastaaPoista