torstai 15. marraskuuta 2012

NypläysLeninki


Minuahan inspiroi  valtavasti iki-ihanat Vaahteranmäen Eemeli, Melukylänlapset, Lotta sun muut ihanat ruotsalaiset elokuvat...miljööt ja vaatteet...se tunnelma niissä on niin Ihana! Minä voisin asua ja elää kuten ennenvanhaan! Ja tähän mekkoon sain just sen tunnelman...tää vois olla melukyläntytöillä...joulujuhlissa siellä isossa kartanossa. Ja tän takia kannattaa jatkossakin pelastaa kaikki pienetkin pitsiriepuset mitä pelastettavissa on - aina niistä jotain voi tehdä!...tähän tallentuijonkun nypläämä pieni ihana taidonnäyte!Nypläys on harvoja tekniikoita...joita minä en osaa...kutkuttas kyllä, luulen ettei mummo enää muista itsekkään...se osasi niidenkin pulikoiden pyörittelyn!..."no sit eläkkeellä-sarakkeeseen" menee nypläyskin...siiinä sarakkeessa...onjo paljon muutakin mm. tuvan mattojenkudonta!



Kangas on vanhaa ihanaa punaruskeaa, pehmeää, pinta niinkuin pikee.neuloksessa. Kaava on mekkotehdas-kirjan Riine, hieman soveltaen!

Näihin tunnelmiin - tuskin kuullaan tällä viikolla...mut kuullaan pikimmiten!
Ja käykäähän TYK TYK TYKKÄÄMÄSSÄ  MYÖS FB:ssä!

9 kommenttia:

  1. Onpa kaunis! Olen itsekin käyttänyt pitsiliinoja, ihan vain mekkojen koristeena, mutta myös lastenvaatteissa tahrojen peittäjinä! Mustikkainen paita tai kolttu saa uuden elämän.

    VastaaPoista
  2. Todella ihana mekko!

    VastaaPoista
  3. Kaunis! Olis myös aikuisten koossa aika namu!

    VastaaPoista
  4. Ihanan kommenttien tulvan sai aikaan tämä mekkonen, ja ois tosiaan ihana itsellekkin samanlainen!

    VastaaPoista
  5. Onpa todella kaunis mekko ja herkkä toteutus. Piparkakku minullakin tulee tästä mieleen.

    VastaaPoista