torstai 6. syyskuuta 2012

VinksinVonksinMekko


Sanoisin että suhteeni tähän kankaaseen on sama kuin punssinappeihin-niihin suklaisiin joissa valkoisia pilkkuja--ne on tavallaan niin pahoja että ne on jo hyviä, tää kangas on melkein siinä rajoilla...mut vaakaa painuu hyvän puolella jotain ihanaa tässä löydössä oli että sen ostin kesällä torikirpparilta. Varsinkin kun on syksy niin väriyhdistelmä toimii! malli on mekkotehdaskirjasta..koko 104cm sssh! pistän tän postiin ihanalle serkkutytölle O:lle... toivotaan et on neidinmieleen!kuulemiin!

5 kommenttia:

 1. Hei ihanainen bloggaaja :) Eksyin jostain tänne ja hurmaannuin ompeluksiisi ihan totaalisesti! Vau! Ihan käsittämättömän hienoja juttuja toteutat! Pakko kysyä oletko ammattilainen kun jälki on tuollaista...t.nim. harrastelija by mummolachic

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrassaan mukava kuulla hurmaantumisesta ;) Juu kyllähän minä olen ihan ammatiltanikin tekstiili artesaani/artenomi...eli kyllä voi sanoa että tää tekstiilin tekeminen on se MUN juttu!

   Poista
 2. Jotkut asiat vaan kolahtaa heti ja tällä kertaa se on sinun blogisi :) Selailin tätä läpi ja jään heti lukijaksi, että eksyn uudelleenkin!

  VastaaPoista