maanantai 28. helmikuuta 2011

8 Iloista kaakattajaa :>

KOT-kot Kot-KoOt-Kot

Vaikka viime viikko meni ilman blogipäivityksiä...tietsikka oli korjaamolla, niin laakereilla ei ole lepäilty! pientä puuhastelua ja kyllä nämä eilen valmistuneet (virike) kanat ovat pitäneet sormet vireillä... ja en tiiä onko tää edes niin pientä...? Keskisormen pää on ihan tohjona käsinompelusta!

Mutta kyllä näitä passa ihastella ja nämä ovat siis kaikki vapailla markkinoilla, mutta ystävälläni Emilialla on kahden kanan etuostooikeus! Joka kana on erilainen ja ikäänkuin pariskuntia... ( kanan hinta on 20€/kpl, ja voin luvata että joka ikinen on rakkaudella tehty ! ...ja aikaa on kulunut! ) Nyt voin kai huokaista raskaan "haudonnan" päätteeksi : huo-kaus!
Voin vain sanoa että on nämä ihanat kanaset melko työlästä väkeä, niin monta eri työ vaihetta ja niistä jokainen todellistä käsityötä.Kanan korkeus n.20 cm ja lev.n.10 cm.

Jokaisen kanan pohjassa sol.13 signeeraus!
Ja sitten viimeisenä voitte arvata mitä tässä tapahtuu?
vastaus :Lenni laittoi kanat nukkimaan :)

1 kommentti:

  1. Niin kivoja kanasia ja kukkosia ja iskin silmäni juuri tuohon valkoiseen jossa on vihreä kukka. Vieläköhän se on vapaalla jalalla ;) Mielelläni sen ostaisin tänne munimaan, hih!

    VastaaPoista