torstai 27. tammikuuta 2011

Kuva päivityksiä

Ja tän sain tuliaisiks Sampalta kun se kävi Rakennusapteekissa...kylpevä nainen on meiän vessan seinällä.(nää kuvat on nyt nurinperin järjestyksessä:)
Tän sain Sampalta joskus joululahjaks...mitähän mie annoin mmmm?:varmaan ne pitkikset :) Ja tää oli se eilinen kirppislöytö...ihan jotain uustuotantoa mutta kipsinen ja ihan sievä..yllä muutama jo ennestään meillä asunut samankaltainen seinäjuttu! Tällä hetkellä neulon Unnelille kevätvillahousuja... Ja tän virkkasin viimekesänä kun oltiin Puhakassa kylässä niin automatkalla!Lennille on oma hiukan suurempi(isovelikoko)tekeillä lankakorissa, valmistuukohan koskaan? Wuh Wuh! Tää ei oikein onnistunu mut teinpähän eilen illalla valmiiks, ni ei jää kaappiin roikkumaan..tein samanlaisen mäyriksen Lennille vlmispaitaan..
Lisää kuva
Tässä niitä jo painettuja kankaita, joista yhdessä kokeiltuna sitä kuviota...värit ei pidä paikkaansa niin kelmeät...kuin kelikin! Tässä taas se tyttöjen lippis! ...ja tässä se nyt löytynyt valkoinen maljakko ja roosa löytyikin jo aiemmin...mulla ei oikeen oo monia maljakoita..

1 kommentti: