keskiviikko 30. tammikuuta 2013

KuinNenäPäähän


Käypi PuputiPuputi apilikkoon! Aplikoin vaihteeks ruskeana rusakon---kohta niiden turkit jo tummenee eihän siihen kauaa enää ole-viimestään silloin  apilikko vihertää. Apila-trikoo LastenMetsolasta sta. Tämä on 116cm...meiän Lennu oli heti tätä omimassa itselleen - eli ainakin joku tykkää tästä :)


PuputiPuputi!

KauniitaUniaPuputinKuvia!

 PikkuSisko (86) ja isoSisko (116) saap tällaiset PuputiPuputi-pyjama ihanuudet! Luulen että jonakin iltana mennään nukkumaan hyvillä mielin! vaalean punainen paksu ja pehmoinen puuvilla trikoo on Kangastukusta  valkoinen joustis on joskus aikaa sitten E:stä paloista.
Näistä tuli kyllä söpöt vaikka ite sanonkin...pikkusen sovelsin että sainkin samasta kankaasta molemmat eli tein jousut eri matskusta :) kaavat on vanhat hyvät peruskaavat! Sitten vielä lopussa muutama pipo, väri on tosi hienostunut hiekanharmaa, kevättä ajatellen.
 



...sitten lisää kunhan "leikattujen " pino madaltuu!

Mukavaa viikonjatketta!
sumpin keittoon...

HerttanenSentään!

 Pitkästä aikaa blogi-jutun verran matskua valmistunut. Ajatuksissa sitä tekee enempi kuin teoriassa! Otin alkuun ompeluun "valkoisetSaumurilangat"...eli trikoot-leikattuna on vinoPino jumpsuitteja sun muuta tekemistä.  Tilasin SydänTrikoota Metsolasta-ja muutamaa muutakin ;) Ihana lohenpunainen velour on pelastettu E:paloista!...kokeilin tuommoisia -"Herttasia" leggareita! Herttasiin puseroihin aplikoin hertta-paikat kyynärpäihin!...tytön (98) ja pojan(116) värisenä ja vielä saap ehkä yhen tai kaks puseroa lopusta kankaasta!






...Tässä sitten unnelin perus "STUNTTI" sängyltä-sängylle ;)
Stunttaus onnistu hyvin tällä kertaa!

KUULLAAN!

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Namusia





 No nämä on nyt ainut ilo-kun maanvetovoima vetää puoleensa...niin tätä vielä jaksaa tehdä :)  Virkata Namusia ponkkareita! Namunen sarja saattaapi saada uuden jäsenen tästä...josta pitäisi tulla helistin!?


Se O moro!


pariLisää


Kerta kiellonpäälle...muutama lisä vaihtoehto Tikki-luuripusseihin, nyt aikalisä näiden suhteen...muutenkin nyt kun ois omaa aikaa ja tekemisen rauha niin flunssa-vetää-kyllä kurjaan jamaan...taistelin yhden nukenkantokassin verran-ajattelin antaa periksi ja ruveta sohvaan vällyn alle virkkaamaan..miksen vois alkaa nukkumaan!?
 


THämmösiin THunnelmiin T:Nuhanenä

maanantai 21. tammikuuta 2013

"säätiloja"

Harjoitelma!

PaperistaLeikeltyä!

Nyt oon innostunut mustasta paperista,valkoisesta paperista,saksista ja liimastikistä!...mielestäni jos kuosi toimii musta valkeena silloin se toimii myös väreissä! Nyrt verestän muistiani näissä vanhoissa taidoissa kuvioiden ja koneiden kanssa-olen ihan intoa täynnä! Pian tilaan myös painoemulsiota!
Mietin että mitä tuossa kuvassa näkyy tuntureita vai revontulia...vai !?

jatkuu...

Tikkiä lisää...

Nyt kun kännykät ovat niin älykkäitä ja hipaistavia näyttöjä sun muuta hifistelyä...niin ne tarvitsevat myös koreita pusseja suojakseen...valkkasin muutamia kangasaarteita näihin...mikä on suosikkisi? kokeilin myös "miehekästä"versiota...se ois tuo mustavalko ruuudullinen joka on tikattu sinapinvärisellä langalla ja sisällä vuori on samaa...mut toki voi tyylitietoinen tyttökin sen valita ;)
mie valkkaisin suosikikseni ehken tuon sinisen-jossa monivärisiä kukkia! Lisään kuvat tuonne Puoti-sivulle...niin sieltä voi kurkkii kans!

Tiiätkö sen olon "kipeektulossa"...kaikkia paikkoja ramasee ja kurkku on niin kökkönä...viimeyönä ei melkein saanu nukuttua...no mynthonia tilattu-josko se siitä! 

Kuullaan!

perjantai 18. tammikuuta 2013

TikkiLuuripussi


Siitä tikkaamisesta innostuneena kokeilin tämmöistä kännykkä-pussimallia...näihin kun voisi käyttää kakkia ihania vanhoja kankaita!...vanuvälissä niin pehmustaa ja suojelee luuria peremmin. No tarkoitus tehdä muutama lisää..mutta päivät rientää yksi meneesiivotessa toinen kööki-hommissa...


 No näiden värien herkuttelu JATKUU...vielä, lisäsin tuolle puoti-sivulle näitä "NAMUSIA"! Huomennahanse karkkipäivä taas onkin :)

MUKAVAA VIIKONLOPPUA!
 



keskiviikko 16. tammikuuta 2013

SOL-13 arpoo!!!

TuttiFrutti-Namusia-luuripussi


 Olisin pitänyt arpajaisia jo ennen joulua vaan kun silloin oli BlogiJumi...niin nyt sitten on se hetki. Virkkasin uusia "Namusia"-luuripusseja, ja samaan sävyyn tulee sit "Namu"ponkkarit :)
Arvontaan osallistuu linkittämällä ylimmän kuvan blogiinsa-linkityksen kera,ja kertomalla siitä sekä setti Namu-toiveestaan kommenttiBoksiin! (Blogi- arvonnassa palkintoina siis TuttiFrutti ja Laku-namusia setit. LontoonRae setti arvotaan Sol-13 facebook sivulla, sen arvontaan voi osallistua erikseen siellä!)Arvonta aikaa on tammikuun viimeseen päivään saakka!
Voit osallistua myös antamalla juttu/tuote-ideoita...kommenttiosioon!

ONNEA!

 Laku-Namusia - luuripussi
LontoonRae-Namusia - luuripussi, arvotaan fb:n puolella!

"markalla noita, markalla noita, nalleja markalla, salmiakki merkkareita markalla"...

tiistai 15. tammikuuta 2013

LiivejäJaMekkoja

 
 Eka tuli mekot...en keksinyt tekoVaiheessa mitää TheJuttua...niin sitten pidin mekot simppelinä...mutta sitten se idea tuli ...oon miettinyt jonkunlaista liiviä jo kauemmin...virkattua/neulottua...no nyt tuli ommeltu TikkiLiivi. Piirsin kaavan ihan ite ja oon lopputulokseen tyytyväinen - näyttää päällä mukavalta ja Unneli onkin ottanut liivin heti omakseen!...ja samalla vaivalla tein toisenkin kun oli niin sointuvat kankaat mekkoihin...Nyt tikkiTuotteita muhii lisää mielessä!




 Kankaat on kirppisLöytöjä...ja tästä valkea pohjaisesta olin miettinytr mekkoa...mutta toimiihan se liivinäkin...ja ihan MIUN LEMPI VÄRIT , miks tämmösiä värejä ei saa mistään...mie ainakin ostasin!



 Pompulat sävySävyyn,tietenkin!



Luulen et liivit ei vielä oo käsitelty loppuun...Kuullaan!